2777
2789
عنوان

تب کودک

77 بازدید | 9 پست

دخترم بعداز احساس کردم سرش داغه بهش استا دادم خوب شد دوباره یکی دوساعت پیشم دیدم سرش داغ شده بازم استا دادم هنوز خنک نشده فقط هم سرش هست الانم خوابه چیکار کنم 

👨‍👩‍👦‍👦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوساله .بیدارش کنم یعنی ؟

میتونی از هر دو استفاده کنی

اره دیگه باید تبش کنترل بشه ...بیدارش کن دارو بده و یکم آب بخوره و بزار رو پات بخوابه 

اما شیاف نیاز نیست بیدارش کنی

بچه ها سلام...🙋‍♀️

,چقده تبش؟

اگه 38 هس حتما بیدارش کن .

منم الان سه شب بخاطر تب بچم خاب نخابیدم 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

,چقده تبش؟اگه 38 هس حتما بیدارش کن .منم الان سه شب بخاطر تب بچم خاب نخابیدم

اصلا نمیدونم چرا تب کرده ماه پیش هم دو روز اینجوری تب کرد و یکم اسهال شد بعد خوب شد 

👨‍👩‍👦‍👦

ببین. اگه پشه آیی نیشش نزده که جاش شدید بخاره بخاطر تب دانگی میگم ایبوپروفن بهش بده البته ۴ساعت بعداز استامینوفنی که بهش دادی

ببرش اورژانس کودکانوبی اگه جدیدا پشه ای نیشش زده وجاش شدید خاریده احتمالا ممکنه تب دانگی باشه  که در اینصورت ایبوپروفن اصلا نباید بهش بدی چون دچار خونریزی میشه

کلا ببرش دکتر  اونا بهتر متوجه میشه

اصلا نمیدونم چرا تب کرده ماه پیش هم دو روز اینجوری تب کرد و یکم اسهال شد بعد خوب شد

ویروسه .پسر منم تب استفراق داشت الانم اسهاله .

امروز سرم زدیم واسش تا یکم بهتر شد 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔