2777
2789
عنوان

بچه ها تعطیلی دانشگاه چجوریه

1928 بازدید | 18 پست

مث مدرسس؟ سه ماه تابستونو تعطیله دانشگاه هم؟ چجوریه کلا

ذهنم درگیر شد، دبیرستانیم ولی میخاستم بدونم کلا

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

آره تابستون تعطیلی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تو فاز دانشگاه اینا نیستی نه؟😂😂😂😂😂

چرا اتفاقا خیلی تحقیق میکنم،

ولی راجب تعطیلیاشون چیزی نشنیدم تا حالا ک چجوریه

حالا چجوریه؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

تعطیل نیست کسی بخواد ترم تابستون برمیداره و تابستونم درس میخونه ولی واحداش کمه در حد ۶_۸ تا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره تابستون تعطیلی

کلا؟ چرا الان چندجا خوندم تا اواسط تیر امتحان داشتن بعضی دانشجوها

حالا میری تو محیطش همه چی دستت میادترم اول وا نده فقط رل بزنی، اون پسر ترم اولی ریشش هنوز شیریه

چصافت😆😆🤣🤣

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

چرا اتفاقا خیلی تحقیق میکنم،ولی راجب تعطیلیاشون چیزی نشنیدم تا حالا ک چجوریهحالا چجوریه؟

واقعا خیلی برام عجیب بود که ندونی نصف کسایی که کامنت گذاشتنم نمی‌دونستن

تعطیل نیست میتونی واحد تابستانه برداری 

خب آره ماهم داشتیم هفته اول 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

فقط اونا که میگن تعطیله؟!!! تاحالا ترم تابستون به گوشتون نخورده عزیزان؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره تابستون تعطیلی

حالا میری تو محیطش همه چی دستت میادترم اول وا نده فقط رل بزنی، اون پسر ترم اولی ریشش هنوز شیریه

ن اصلا فک نکنم میخام سفت و سخت درس بخونم:/

2790
2778
2791
2779
2792