2821
2789
عنوان

موش اومده

327 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

واقعا خیلییی وحشت زده و ناراحتم موش اومده تو خونه و رفته توی کابینتام که خوراکی بوده از همشون خورده الانم همه جارو کثیف کرده براش چسب موش گذاشتیم با پفک ممکنه گیر بیفوته خیلی میترسم خونه رو ترک کردم منم اومدم خونه بابام فقط فکرم پیش خونه س با چسب موشا و پفک گیر میوفته؟ 

خدا♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تله موش بزار

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

چسب موش و گردوی برشته شده یا خیارسبز 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اره گیر میوفته خونه ابجیم هم افتاده بود آخرش چسبید به چسب موش

خداکنه فردا برا نهارم از یه شهر دیگ بیسن نفر مهمون میاد ایم بدبختی چیبود سر من اومد باید همه چیو بشورم بسابم ایخدا نمیدونم از کجا اومده 

خدا♥️

چسب چاره ساز نیست چون اگه موقع مالیدن دستت بخوره به چسب از بو میفهمن نمیان طلعه بگیر خیلی آسون میوفته

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

گیر میکنه به شرطی که ببینیش خودت هولش کنی سمت چسب موش. بیشتر با طلوع افتاب دم صبح خودشونو نشون میدن و بعد از اذان مغرب. تو مسیرش چسب بزار. اون موقع ها چراغو خاموش کن برو تو اتاق ساکت باش وقتی بیرون اومد بترسونش که بره رو چسب موش

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟

موش‌ها یکی از هوشمندترین حیوانات هستند. قدرت تشخیص بالایی دارند. هوشیاری اجتماعی دارند. اگر فرضا یکی‌شون با یک تله گیر بیفته متوجه می‌شن و تکرارش نمی‌کنند. خیلی از تله‌ها رو هم متوجه می‌شن خصوصا بوی دست انسان رو می‌فهمن و سمتش نمی‌آن.

ما چند سال پیش تو حیاطمون این مشکل رو داشتیم و با دردسر و هزینه خیلی زیاد آخر سر با یک  سم خیلی گرون اسپانیایی که استفاده کردیم تونستیم خلاص بشیم.

قبلنا پنیر دوس داشتن موشا

فهمیدن این پنیرایی که میخوریم چه اشغالایی هستن دیگه نمیخورن فقط مغزی جات  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹