2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست

تا میتونی سوره محمد و والعصرو بخون بچه خیلی صبور میشه 

خدا رو شکر دختر من خیلی ارومه

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

مرررررضی جونم کافیئن زیادی خوب نیس نی نی بیقراری میگیره و از طریق شیر ب اونم میرسه و بعد هم خودتواذیت میکنه هم خوده جیگرش بیخواب میشه گلم😍

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم فرشته کوچولوت رو انشالله قدمش خیر باشه عزیزم

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  
فداشون بشم من زمین خوردهء همین marzi marzi کردناشونم😎

مرضی حلال کن به شوخی تو یه تاپیک قرار بود حدس بزنیم اولین تاپیک مرضی چی خواهد بود. من گفتم در مورد شیر خوردن بچه هست و استرس از اینکه شیر خشکی بشه😃😃😃 حدسم درست دراومد😃😃 

برخی از بچه ها هم گفتن اولین تاپیک در مورد استرس از رنگ سبز پی پی آیه جون هست. خلاصه اگر پی پی آیه سبز شد تاپیک نزن که یه جماعتی سر این پی پی سبط بحث داشتن😃😃😃

خدا بزرگتر است
😡😡😡😡من هر روز صبح عادت کردم تاپیک دعای عهدت رو ببینم.  یبار دیگه از این حرفا بزنی با همین ...

مانترا جون سونو رفتی اون نگرانی آب دور بچه ایشالله رفع شد?

خدا بزرگتر است
😡😡😡😡من هر روز صبح عادت کردم تاپیک دعای عهدت رو ببینم.  یبار دیگه از این حرفا بزنی با همین ...

براتون دعا کردم مخصوصا مامنترا و همتون

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مانترا جون سونو رفتی اون نگرانی آب دور بچه ایشالله رفع شد?

سلام عزیزم نوبت سونوم رو یکشنبه دادن بهم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مرضى جان الان كه نيستى اما هر وقت پستم رو خوندى خواستى بهش عمل كن

شير منم تا ٤ روز نيومد بردنم روز ٤ زير دوش حمام اب گرم مادر شوهرمم حسابى سينه هامو مالش داديه يك  ربى همونطور ايستاده نميخواد بشينى 

نگران بخيه هاتم نباش چسب روشون ضد اب هيچى نميشن مال من كه اونطور بود چند سال پيش 

بعد حمام هم مادرت خواهرت شوهرت با هر كسى كه راحتى بده يه چندتا ميك گنده بزنن از سينه هات قشنگ سرشون باز ميشه اون اب گرمم كه معجزه ميكنه من اينكارو كردم شوهرمم ميك زد در عرض سه ساعت سينه ام پر شير شد و فوراه ميزد از زيادى بچه نميخورد ميدوشيدم 

انشالا موفق باشى

مبارك باشه عزيزم

من و دخترخاله هام و پسرخاله ام همزمان بچه دار شديم با اختلاف اندك

همه همه شير دادن جز من ك شيرخشك ميدم

الان سلناي من از همه اونها ارومتره و تو نمودار رشد بهتر حركت ميكنه ،،،،و چون شير پر از استرس منو نخورده ،تا منو ميبينه جاي حمله ب سينه ام ،ميخنده و بازي ميكنه باهام و يك دستي شيشه شير رو ميگيره و مي مكه

الان ك هزاران كيلومتر اينورتر سفر اومدم ،و اون با پدر و پرستار و مادر بزرگشه چون شير منو  نميخوره ،من استرس ندارم 

پس ريلكس باش عزيزم

نميگم شير مادر بده و شير خشك خوبه

ميگم شيرمادر عاليه!!!!ولي ندادنش غصه نداره

عكس نيني رو نميذاري من ببينم ؟

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

عه تو زایووووندی! نامرد پلشت ما نی نیامون هم سننا مال من هنو تو شکممه.😐 مبارکه ولی این رسم مادری نیست میذاری جهشی بخونه😉دعا کن بچه منم هروقت اومد سالم بیاد

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!