2789
عنوان

زیارت

166 بازدید | 19 پست

من یکشنبه میخوام برم مشهد ولی فکر کنم امشب یا فردا پریود میشم. برای زیارت چیکار کنم؟؟  

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط نمیتونی به ضریح دست بزنی میتونی زیارت نامه بخونی و دعا و ....

راهی نمیدونی که فردا نشم؟ قرص بخورم؟ 

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
فکر کنم ضد بارداری بخوری پری نمیشی تا موقعی که قطع کنی

فردا صبح ال دی بخورم دیگه نمیشم؟ 

من خودم یکروز قبل از اینکه برم زیارت پریودم میخواست شروع بشه در حد لک بود ولی قرص خوردم قطع شد

صبح ساعت ۸ میرم داروخونه.  ال دی؟ یا اچ دی؟ 

فکر کنم محوطه ضریح گناه داره اما بقیه جاها ایرادی نداره. تو رساله نوشته، قسمت احکام پریودی.  جاهایی مثل مسجد که مختص نمازه نباید وارد شی اما حرم و.. میشه.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
البته من هم صبح میخوردم هم شب یعنی روزی دوتا ولی تو اینطور مصرف نکن😃

خب شاید واسه اینه ک نشدی.  منم ۲تا بخورم؟ 

البته من هم صبح میخوردم هم شب یعنی روزی دوتا ولی تو اینطور مصرف نکن😃

اخه دو روز بیشتر نیست.  خیلی دلم میخواد درست زیارت کنم