سلام راستش بلاکم کردی نزاشتی حرفمو بهت کامل بزنم و این حرفایی که بهت دارم میزنم رو به خاطر این میگم که نه از خودت ناراحت باشی و نه از من و نمیخوام غصه بخوری و گریه کنی اینارو بهت گفتم
اگه من نمیتونم ارتباطمو باهات ادامه بدم به خاطر چمیدونم این الفاظی که به خودت داری میدی نیست ☹️
من بهت گفتم خودمم از نظر روحی حالم مساعد نیست و امکان ارتباط و چت کردن خیلی زیاد رو ندارم
بعد همونطور که تو یکسری شخصیت ها و عقیده هایی داری منم مثل تو یکسری شخصیت ها و عقایدی دارم
و نمیتونم ارتباطمو ادامه بدم
درواقع من چون روحیاتم و احساساتم یک جوریه
نمیخوام خدایی نکرده تو صحبتامون من دلتو بشکنم یا ناراحتت کنم واقعا
من واقعا قصد ناراحت کردن تورو ندارم و هیچ منظور بدی ندارم و نداشتم
من اصلا قصدم از اول با تو رفاقت نبود که
دیدی داشتیم تو سایت همینجوری مشکل تو میگفتی منم راه حل میدادم یا پیشنهاد و اگر تو نمیگفتی من نتم مشکل داره نمیتونم اینجا چت کنم شاید هیچ وقت به اینجا تو روبیکا کشیده نمیشد و شاید مکالممون همونجا تمام میشد
و من به خاطر تو اومدم اینجا و خواستم حرفاتو بشنوم و با حرفام کمی آرومت کنم
که اومدیم و صحبت کردیم و تمام شد
و من دیگه دلیلی برای ارتباط داشتن نداشتم و خداروشکر حالت بهتر شد و منم سعی کردم با حرفام بتونم کمکی بهت کنم
بالاخره در حده سن خودم و تجربیاتی که داشتم حرف زدم
و الان به خاطر شرایط خودم نتونستم باهات ارتباطمو ادامه بدم
و لطفا خودت سرزنش نکن و حرفای بد و فکرای بد هم راجب خودت نکن
و امیدوارم سوتفاهم برای تو برطرف شده باشه
و اگه خدایی نکرده با حرفام ناراحتت کردم ازت میخوام من و ببخشی چون من واقعا سعی کردم درست برخورد کنم که یک موقع دلت نشکنه
و خب چون من و بلاک کردی یعنی نخواستی حرفامو بینی و همونطور هم که گفتی با بلاک کردن مشکلی نداری و چون تو بلاکم کردی با اینکه از بلاک کردن خوشم نمیاد زیاد اما منم بلاکت میکنم:)
شرمنده مزاحمت شدم چون میخواستم سوتفاهم رو درباره ی خودم برای تو برطرف کنم تا راجبم فکره بد نکنی
میبینی با اینکه بلاکم کردی و من و ناراحت کردی نزاشتی حرفمو بهت بگم یا حداقل برات توضیح بدم
من اومدم از وقتم گذاشتم تا برای تو توضیح بدم که یک موقع اگه از دستم ناراحتی و دلت شکسته دیگه ناراحت نباشی 🙂
اما توو .... با اینکه معذرت خواستی بازم من و بلاک کردی
یادته باشه بعضی از آدما شرایط یکسری چیزهارو ندارن مثل من
پس لطفا دیگه نگو من بی معرفتم و فلان و اینام
تو هم من و بابت یکسری حرفا ناراحت کردی
و چون نمیخواستم غصه بخوری اومدم واست توضیح دادم که دیگه نه از خودت ناراحت باشی و نه از من
لطفا مراقب خودت خیلی باش
و بازم میگم ببخشید اگه ناراحتت کردم یا با زدن حرفی یا چیزی دلت و شکستم
تورو میسپارم به خدا 👋 دیگه این پیام و هم تو روبیکا و هم اینجا فرستادم تا بخونی:)