2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 16 پست

سلام راستش بلاکم کردی نزاشتی حرفمو بهت کامل بزنم و این حرفایی که بهت دارم میزنم رو به خاطر این میگم که نه از خودت ناراحت باشی و نه از من و نمیخوام غصه بخوری و گریه کنی اینارو بهت گفتم

اگه من نمیتونم ارتباطمو باهات ادامه بدم به خاطر چمیدونم این الفاظی که به خودت داری میدی  نیست ☹️

من بهت گفتم خودمم از نظر روحی حالم مساعد نیست و امکان ارتباط و چت کردن خیلی زیاد رو ندارم

بعد همونطور که تو یکسری شخصیت ها و عقیده هایی داری منم مثل تو یکسری شخصیت ها و عقایدی دارم

و نمیتونم ارتباطمو ادامه بدم

درواقع من چون روحیاتم و احساساتم یک جوریه

نمیخوام خدایی نکرده تو صحبتامون من دلتو بشکنم یا ناراحتت کنم واقعا

من واقعا قصد ناراحت کردن تورو ندارم و هیچ منظور بدی ندارم و نداشتم

من اصلا قصدم از اول با تو رفاقت نبود که

دیدی داشتیم تو سایت همینجوری مشکل تو میگفتی منم راه حل میدادم یا پیشنهاد و اگر تو نمیگفتی من نتم مشکل داره نمیتونم اینجا چت کنم شاید هیچ وقت به اینجا تو روبیکا کشیده نمیشد و شاید مکالممون همونجا تمام می‌شد

و من به خاطر تو اومدم اینجا و خواستم حرفاتو بشنوم و با حرفام کمی آرومت کنم

که اومدیم  و صحبت کردیم و تمام شد

و من دیگه دلیلی برای ارتباط داشتن نداشتم و خداروشکر حالت بهتر شد و منم سعی کردم با حرفام بتونم کمکی بهت کنم

بالاخره در حده سن خودم و تجربیاتی که داشتم حرف زدم

و الان به خاطر شرایط خودم نتونستم باهات ارتباطمو ادامه بدم  

و لطفا خودت سرزنش نکن و حرفای بد و فکرای بد هم راجب خودت نکن

و امیدوارم سوتفاهم برای تو برطرف شده باشه

و اگه خدایی نکرده با حرفام ناراحتت کردم ازت میخوام من و ببخشی چون من واقعا سعی کردم درست برخورد کنم که یک موقع دلت نشکنه

و خب چون من و بلاک کردی یعنی نخواستی حرفامو بینی  و همونطور هم که گفتی با بلاک کردن مشکلی نداری و چون تو بلاکم کردی با اینکه از بلاک کردن خوشم نمیاد زیاد اما منم بلاکت میکنم:)

شرمنده مزاحمت شدم چون میخواستم سوتفاهم رو درباره ی خودم برای تو برطرف کنم تا راجبم فکره بد نکنی

میبینی با اینکه بلاکم کردی و من و ناراحت کردی نزاشتی حرفمو بهت بگم یا حداقل برات توضیح بدم

من اومدم از وقتم گذاشتم تا برای تو توضیح بدم که یک موقع اگه از دستم ناراحتی و دلت شکسته دیگه ناراحت نباشی 🙂

اما توو .... با اینکه معذرت خواستی بازم من و بلاک کردی

یادته باشه بعضی از آدما شرایط یکسری چیزهارو ندارن مثل من

پس لطفا دیگه نگو من بی معرفتم و فلان و اینام

تو هم من و بابت یکسری حرفا ناراحت کردی

و چون نمیخواستم  غصه بخوری اومدم واست توضیح دادم که دیگه نه از خودت ناراحت باشی و نه از من

لطفا مراقب خودت خیلی باش

و بازم میگم ببخشید اگه ناراحتت کردم یا با زدن حرفی یا چیزی دلت و شکستم

تورو می‌سپارم به خدا 👋 دیگه این پیام و هم تو روبیکا و هم اینجا فرستادم تا بخونی:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.