2777
2789

وای ن میگن بعد یه مدت پوست خراب میشه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای من درست میکنن خودشون استفاده میکنن 

پوست شون برفه 

ولی بشدت نازک میشه رگ هاش معلوم میشه 

پر از کک و مک میشه بعد یه مدت پوست تو داغووون میکنه

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

ببین از من ب تو نصیحت پوستی همون اول سفید باشه سفیده همون اول سیاه باشه تا آخرم سیاهه معجزه نداریم معجزه ترررر میزنم ب پوست رنگ پوستتو ک نمیتونی عوض کنی اینو باید بدونی اینو خدا داده اگ با این کرم سفیدشی بعد ول کردنش دوستت داغون میشه 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

دوستای من درست میکنن خودشون استفاده میکنن پوست شون برفه ولی بشدت نازک میشه رگ هاش معلوم میشه پر از ک ...

خوب منم میگم استفاده میکنم صورتم عالی شده ولی صورتم پرکک ومک شده

ببین از من ب تو نصیحت پوستی همون اول سفید باشه سفیده همون اول سیاه باشه تا آخرم سیاهه معجزه نداریم م ...

میخوام بدونم اینایی که پوستشون قشنگه چی استفاده میکنن

به نظرتون چه کرم شبی خوبه؟

گلاب خوبه اگه نور نخوره صورت روشن میکنه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

میخوام بدونم اینایی که پوستشون قشنگه چی استفاده میکنن

خوب ماسک خونگی بزار شاید دوستت صاف‌تر براقتر یه کمی روشنتر بشه ولی اینکه بخوای کامل سفید شی معجزه کنه اینا کلا نیس روتین پوستی داشته باش

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

خوب منم میگم استفاده میکنم صورتم عالی شده ولی صورتم پرکک ومک شده

خب دیگه استفاده نکنید

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست