2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستای من درست میکنن خودشون استفاده میکنن 

پوست شون برفه 

ولی بشدت نازک میشه رگ هاش معلوم میشه 

پر از کک و مک میشه بعد یه مدت پوست تو داغووون میکنه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

ببین از من ب تو نصیحت پوستی همون اول سفید باشه سفیده همون اول سیاه باشه تا آخرم سیاهه معجزه نداریم معجزه ترررر میزنم ب پوست رنگ پوستتو ک نمیتونی عوض کنی اینو باید بدونی اینو خدا داده اگ با این کرم سفیدشی بعد ول کردنش دوستت داغون میشه 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

دوستای من درست میکنن خودشون استفاده میکنن پوست شون برفه ولی بشدت نازک میشه رگ هاش معلوم میشه پر از ک ...

خوب منم میگم استفاده میکنم صورتم عالی شده ولی صورتم پرکک ومک شده

ببین از من ب تو نصیحت پوستی همون اول سفید باشه سفیده همون اول سیاه باشه تا آخرم سیاهه معجزه نداریم م ...

میخوام بدونم اینایی که پوستشون قشنگه چی استفاده میکنن

میخوام بدونم اینایی که پوستشون قشنگه چی استفاده میکنن

خوب ماسک خونگی بزار شاید دوستت صاف‌تر براقتر یه کمی روشنتر بشه ولی اینکه بخوای کامل سفید شی معجزه کنه اینا کلا نیس روتین پوستی داشته باش

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

خوب منم میگم استفاده میکنم صورتم عالی شده ولی صورتم پرکک ومک شده

خب دیگه استفاده نکنید

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم