2777
2789

اول یه راهنمایی ازتون بگیرم. من امسال میرم یازدهم و برای کنکورم و دانشگاه خیلی جدی هدف دارم. تقریبا ماه پیش با یه پسری اشنا شدم که از هر لحاظ خیلی اوکی بود. کم‌کم با اینکه خیلیییی۲ دل بودم باهاش وارد رابطه شدم  و دقیقااا هفته پیش باهاش رفتم دیت که اولین دیت زندگیم بود و همه چی خوب پیش رفت و اوکی بود. با اینکه خودم دوست نداشتم برم دیت ولی با اصرار اون رفتم و خب خوب بود

همیشه میگفت که از سرد شدن رابطه میترسه. یه جوری براش فوبیا بود انگاری و کلا شخصیتش جوری هست که یه کاری رو به هوای اینکه میدونه روزی ازش خسته میشه انجام نمیده!(مثلا وارد یه رابطه با کسی که دوستش داره نمیشه به خاطر اینکه ممممکنننه یه رووزی رابطشون سرد شه یا بهم بخوره!) اینو همیشه میگفت

همون اوایل رابطه گفت که دنبال یه رابطه جدی هست و دنبال رابطه فان نیست! و کلا یه جوری بود که منو برای پیشرفت تو درسم و کارام به شددتت حمایت میکرد

حااالا از یکشنبه دوشنبه بهههه شدتتت سرد شده. یعنی خیلییی دیر به دیر پیام میده. با اینکه انلاینه خیلی دیر سین میکنه.گاهی وقتا اصلا انلاین نمیشه و واقعا مشکوکه،حتی فکر میکنم ممکنه اکانت فیک داشته باشه. 

میشه لطفا کمک کنید؟ من باید چه رفتاری داشته باشم باهاش؟فکر میکردم که اگر همینجوری داخل درسام حمایتم کنه میتونم تا کنکورم باهاش در رابطه بمونم، ولی دیروز یه پست توی اینستا دیدم که میگفت رابطه در سالای کنکور کاملا اشتباهه

اگر بنظرتون باید کات کنم چجوری باید کات کنم؟ بهش علاقه مند شدم و وابستگی پیدا کردم

کمک لطفا😭😭

شگرد پسراس عزیزم بگیر ب کتفت بگو گمشو 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینمه توی این سن رابطه داری رو من اصلا توصیه نمیکنم ولی خب حالا کاریه که شده 

ازش بپرس درمورد رفتارش اگر حس کردی که یه چیزی این وسط درست نیست کات کن نهایتش یه ماه ناراحتی ولی دیگه ذهنت درگیر نیست 

بعدشم کنکور داشتن که معنای اینو نمیده که کلا درس بخونی فقط و هیچکاری نکنی و تفریح نداشته باشی 

هر چیز در زمان و وقت خودش و به اندازه خوبه

باهاش کات کنی ب درست لطمه نزن ما هرچی بگیم توگوش نمیکنی پس از مشاوره کمک بگیر

حقیقتش خودم متوجه شدم به صلاح خودمه که باهاش نباشم... اما نمیدونم هیچوری باهاش بهم بزنم.. به چه بهونه ای؟

خیلی سخته ولی بین احساست و آیندت آیندت رو انتخاب کنی بهتره ببین اینا همه تو یه سنی اتفاق میفته🥲اما ...

دقیقا دقیقا... منم به همین معتقدم..

ولی خب نمیدونم چیجوری باهاش کات کنم

ایشالا که هر چی صلاحه پیش بیاد :(

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید 🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭