2777
2789
بعدم دل گیر کنه وقتی یارو ی جوری رفتار می‌کنه ک انگار اول خودتم شک میکنی بعد یهو میشی پیف درد ها منو ...

ببین دختر خوب اون روزانه با کلی ادم هم تیپ تو برخورد داره....نمیشه که هر مریضی براش میاد عاشق و دلباختش بشه...پس کلا ازش بیا بیرون و رویاپردازی نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین دختر خوب اون روزانه با کلی ادم هم تیپ تو برخورد داره....نمیشه که هر مریضی براش میاد عاشق و دلبا ...

من کاری بااین ندارم پس چرا توجه میکرد چون گفتم درد گف برو گمشو 

بودم وقتی دیدم اونجور رفتاراش کلا کم کم فهمیدم اون دیدش اینکه من در حد اون نیستم بعد کم کم کنار کشید ...

دختر خوب اون دکتره اگه برخوردش خوب باشه دلیلی نداره که عاشقت شده باشه روزی با ده نفر مثل شما سرو کار داره از فکرش بیا بیرون

دختر خوب اون دکتره اگه برخوردش خوب باشه دلیلی نداره که عاشقت شده باشه روزی با ده نفر مثل شما سرو کار ...

فکر چی من چکار اون دارم خودم پشیمونم ک خورد شدم چون من نخواستم برم مامانم گیز داد ن باید بری الان مگ نمیگی فک کرده من نخ دادم یا خرابم یا بچه بعدم هری منظورش غیر اینه 

دختر خوب اون دکتره اگه برخوردش خوب باشه دلیلی نداره که عاشقت شده باشه روزی با ده نفر مثل شما سرو کار ...

من خودم خورد شدم من خودم خورد شدم چون مامانم همش تعریف میکرد ازش پیش عالم و ادم  کاری کرد ک اون منو پایین بیینه بگه نه این ب درد من نمیخوره 

فکر چی من چکار اون دارم خودم پشیمونم ک خورد شدم چون من نخواستم برم مامانم گیز داد ن باید بری الان مگ ...

نه منظورم این نیست که همچین فکری کرده فقط به تو توصیه میکنم دیگه بهش فکر نکن همین

نه منظورم این نیست که همچین فکری کرده فقط به تو توصیه میکنم دیگه بهش فکر نکن همین

من می‌دونم بدشانس ترینم می‌دونم وقتی ی روز بد باشی یا دلت بگیره خانوادت فامیلت بعت تیکه میندازن امشب نگفتم چمه هزار تا تیکه بارم کردن همش شوهر خالم بعم میگ تو ترشیده ای دو زپز پیش گفتم این دکتره ازمن بالاتره چ ب من کم کم تمومش میکنم ینی کنار میام خواهر دلم پره از همه چیز من جلوش جوری بودم که اگ تو خودت بگیری منم میگیرم یبارم نگا ت چشمش نکردم چشم نامحرم تا امروز فقط حرف زدن من چمه ک خانوادم عمش سرزنش میکنن تحقیرم میکنن میگن اخلاق نداری کسی بیااد سراغت دل ه میترکه

ببین دختر خوب اون روزانه با کلی ادم هم تیپ تو برخورد داره....نمیشه که هر مریضی براش میاد عاشق و دلبا ...

بعدم من خودم دیدم با منشی چ گرم گرف ک گف خسته شدی نمیدونم چ خبر معلومه دیه