2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آناناس و آب‌ آناناس زیاد بخور بخیه ها زود جوش کنه آناهیل هم بخور ورم ات رو زود بخوابونه

این ۵ روز فقط آب آناناس خوردم هیچی دیگ نخوردم ولی بازم خوب نشدم 

دکترم گفت ۳ روز دوره نقاهت داره ولی الان ۵ روزه

این ۵ روز فقط آب آناناس خوردم هیچی دیگ نخوردم ولی بازم خوب نشدم دکترم گفت ۳ روز دوره نقاهت داره ولی ...

الکی گفته اصن شما خودت با عقل خودت جور درمیاد ک ۳ روز دوره نقاهتت باشه؟

ی سرما خوردگی ساده تا ۳ ماه دوره نقاهت داره اینک عمله

هرچیزی از ۳ تا ۶ ماه دوره نقاهت داره 

شما حداقل تا ۲۰ روز دوره نقاهت رو داری حالا هی کمتر میشه ب مرور

این ۵ روز فقط آب آناناس خوردم هیچی دیگ نخوردم ولی بازم خوب نشدم دکترم گفت ۳ روز دوره نقاهت داره ولی ...

شما ی عضو از بدن رو جدا کردی چ جوری انتظار داری ۳ روزه خوب بشه بدن باید هم زمان داشته باشه تا خودش رو ترمیم کنه 

بچه ها برا لابیاپلاستی برید پیش دکتر ماندانا اکبری من چند سال پیش عمل کردم پیشش هم واژینو خیلی راضیم چندوقت پیشا تخفیف گذاشت دختر عمم هم فرستادم رفت اونم کاملا راضیه 

دکتر طالب‌زاده واقعاً عالی هستن. همیشه فکر می‌کردم اینجور جراحی‌ها دردناکه یا نتیجه‌اش طبیعی نمی‌شه، اما بعد از عمل خیلی راحت بودم و نتیجه خیلی خوب و طبیعی شد. اصلاً هیچ ناراحتی نداشتم و حالا از خودم راضی‌تر از همیشه‌ام

من لابیاپلاستی با لیزر پیش دکتر فریبا دژکام کردم دوره نقاهتم تفریبا یک ماه و نیم طول کشید و تو این مدت خیلی مراقبت کردم و هر چی دکترم گفت انجام دادم و واقعنم راضیم الان چون مراقبت های بعد عمل خیلی تو سریع تر خوب شدن تاثیر داره واقعا