2777
2789
یعنی میگین برگردم جای قبلیم صبر نکنم ببینم این جای جدید چجوری تاثیر میزاره به نظرتون ؟

اینوچندجلسه رفتی؟وقتی میگی اینجا هیچ مویی درنمیاد پس بروجای قبلی یا یه جای دیگه برو ولی همون دستگاه اولی.فقط حواست باشه همه جارو دقیق بزنه

اگه موهات بعضی قسمتا درنمیاد یعنی اونجارو ازقلم انداخته و نزده.اگه حلسه اول باشه طبیعیه چون طول میکش ...

نه جلسه پنجم بود ناحیه زیر بغلم بهتر بود ولی دستور پام در میومدن بیشترشون برا همین نرفتم دیگه ولی اون لااقل وقتی لیزر میکردم مویی درمیومد با ناخن می‌گرفتم موهارو کنده میشدن بعضیاشون ولی با اینجای جدید هرچی دست میکشم مویی کنده نمیشه 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینوچندجلسه رفتی؟وقتی میگی اینجا هیچ مویی درنمیاد پس بروجای قبلی یا یه جای دیگه برو ولی همون دستگاه ...

من پنج جلسه رفتم جای قبلیم دیگ ناامید شدم جلسه ششم رو اومدم جای جدید و بار اولمه اینجا ولی اونجا پنج جلسه رفتم 

من پنج جلسه رفتم جای قبلیم دیگ ناامید شدم جلسه ششم رو اومدم جای جدید و بار اولمه اینجا ولی اونجا پنج ...

من بعد۱۰جلسه کامل موهام ریخت واسه هرکی فرق داره.همون اولی رو ادامه بده

من بعد۱۰جلسه کامل موهام ریخت واسه هرکی فرق داره.همون اولی رو ادامه بده

عه حالا ک اومدم اینجا بدترم نشه وقفه ک نیفتاد توش درسته راست میگین کاش میرفتم جای قبلیم خیلی حسرت میخورم 

شاتی گرونتره وجوابدهیشم خیلی بیشتره.تازه دیرترهم احتیاج ب شارژ داری

من شنبه ای رفتم لیزر ب نظرتون برای همین ماه دوباره وقت لیزر بگیرم جای قبلیم با بزارم ماه آینده برم اونجا 

بذار ماه بعدعزیزم

بعد بزارم موها بمونه تا ماه بعد .من عادت کردم لخت می‌گشتم تو خونه باید لباس بپوشم بدم میاد بدنم مو داشته باشه جلو شوهرم😮‍💨

سعی کن نزنی ولی اگه واجبه اشکال نداره

این همه هزینه میدم باید رعایت کنم دیگ این یک ماهم روش حالا خدا کنه شمارمو یادشون نباشه وقت بگیرم نگن چرااین ماه جواب گوشیتو ندادی😅

این همه هزینه میدم باید رعایت کنم دیگ این یک ماهم روش حالا خدا کنه شمارمو یادشون نباشه وقت بگیرم نگن ...

نه بابا نگران نباش من انقدبوده نتونستم برم جواب ندادم🙂اونا مشتری براشون خیلی مهمتره