2777
2789
خب من تا آخر عمرم باید هر ماه برم لیزر؟خب این به چه دردی میخوره اپیلاسیون که ارزونتر درمیاد عین لیزر ...

ولی من اپیلاسیون هم میکردم فقط یک هفته یا یه کم بیشتر تمیز بودم و باید تا دو سه هفته صبر میکردم موها بلند سه باز برم اپیلاسیون تا اون موقع هم حجاب اسلامی جلو شوهرم چقدر سخته 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من تا آخر عمرم باید هر ماه برم لیزر؟خب این به چه دردی میخوره اپیلاسیون که ارزونتر درمیاد عین لیزر ...

اپیلاسیون روز بعدجوونه میزنه تازه هربارم کلی دردداره.لیزر فقط تاجلسه سوم اینادرده ک قابل مقایسه با اپی نیست اصلا.بعدشم بعدچندبارکه رفتی دیگه مویی نیست وراحتی هر۳ماه یا۲ماه یه بارم میری شارژ تازه شایدبشه۵ماه.بستگی ب خودت داره ک سروقت بری

ولی من اپیلاسیون هم میکردم فقط یک هفته یا یه کم بیشتر تمیز بودم و باید تا دو سه هفته صبر میکردم موها ...

منم متاسفانه پر موعم خیلی زیاد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اپیلاسیون روز بعدجوونه میزنه تازه هربارم کلی دردداره.لیزر فقط تاجلسه سوم اینادرده ک قابل مقایسه با ا ...

۱۲ جلسه هرماه رفتم دیگه ول کردم ببینم بازم میرم یا بیخیال میشم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اسی برو الکس که با ژلم نیست و خیلی بهترجواب میده.فقط یه روز قبل زیلت بکش وبعدش تادوهفته تیغ نزن اصلا ...

فکر میکنم جای قبلیم دستگاهش الکس بود لعنتی کاش درست میگفتن چجوری رعایت کنیم شایدم دستگاه اونا بهتر بود ولی نگفتن نباید تا قبل لیزرم ژیلت بزنم گفت هروقت اومد بزن اشکال نداره فکر میکنم اگه این کارو نکرده بودم الان خوب شده بودم لااقل 

نمی‌دونم اینجای جدید چجوری باشع حیرونم اونجا دوماهی یکبار میرفتم ولی اینجا ماهی یکبار باید برم 

من حیرونم چیکار کنم نرفتم جای قبلیم جواب گوشیشونم ندادم دیگه اونم شاتی بود دیدم هزینشم زیاده گفتم حا ...

اگه جایی ک میری معتبروخوب باشه ادامه بده وعوضش نکن.فقط لیزر واسه خیلیا یه کم دیرترجواب میده بالاخره موها ک مثله هم نیستن.فقط وقفه بینش ننداز که واسه خودت دردسرمیشه مجبوری ازاول بری باز وهزینه ت دودمیشه

فکر میکنم جای قبلیم دستگاهش الکس بود لعنتی کاش درست میگفتن چجوری رعایت کنیم شایدم دستگاه اونا بهتر ب ...

اگه ژل میزدن که الکس نبوده ولی اگه موهات زیاده ومشکیه الکس جواب میده

اگه ژل میزدن که الکس نبوده ولی اگه موهات زیاده ومشکیه الکس جواب میده

دستگاه قبلی ژل نبود اینجایی که الان اومدم ژل میزنن

دستگاه قبلی ژل نبود اینجایی که الان اومدم ژل میزنن

اگه موهات بعضی قسمتا درنمیاد یعنی اونجارو ازقلم انداخته و نزده.اگه حلسه اول باشه طبیعیه چون طول میکشه ولی ازجلسه پنجم باید موهابریزه کامل وتو چون سروقت میری دیگه اصلامویی درنمیاد پس احتیاجیم ب ژیلت نیس.تویه روزقبل ژیلت بزنی خودتم راحت تری تازه اصلا بامو قبول نمیکنن.

اگه جایی ک میری معتبروخوب باشه ادامه بده وعوضش نکن.فقط لیزر واسه خیلیا یه کم دیرترجواب میده بالاخره ...

یعنی میگین برگردم جای قبلیم صبر نکنم ببینم این جای جدید چجوری تاثیر میزاره به نظرتون ؟