2777
2789
عنوان

خواهر شوهر نفهم

454 بازدید | 15 پست

سلام خوبین

پسر من ۲۰ماهشه.با پسرعمه ودختر عموش همسنن

نسبت به اونا شیطونتره.وقتایی که میریم خونه مادرشوهرم اونام هستن اکثرا

بعد پسر من بدو بدو میکنه ذوق میکنه میره کنارشون ولی خب بعضی وقتا هلشون میده یا اسباب بازی که بخواد بزور میگیره.دختر عموش یکم بازی میکنه باهاش.ولی پسر عمش از اولی که میاد چپیده با حالت ترس تو بغل مامانش تااخرکه میرن.پسر منم  میره طرفش حالا اشاره میکنه یا میکشه لباسشو که بیا بازی کنیم.ولی اون وقتی نزدیکش میشه غش میکنه از گریه ومیترسه

حالا مامانش هردفعه بالغ بر ده بار تاالان ک پیش اومده هی میگه امیرعلی بازی خشن نکن.اینجوری بازی کنی بزرگ بشی بچه ها میترسن ازت.بچه ها فرار میکنن ازت

اینجوری باشی هیچکس باهات دوست نمیشه

هیچکس بعدا دوست نداره

یا مثلا چقد زشت شدی عمه

گوشات داره بل بله میشه

خب منظورش بامنه دیگه وگرنه بچه ۲۰ماهه چمیدونه اون چی داره میگه.

حالا پسر خودش انقد ک زشته و پسر بزرگشم گوشاش مثه کف دسته

حالا تاالان چیزی نگفتم بهش ولی پس فردا خونه مادرشوهرمیم میدونم باز میخواد بگه.شوهرم گف ایندفه اگ گف جوابشو بده تاالان ب احترام شوهرم چیزی نگفتم

چی باید بگم بهش ک بسوزونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بچش میترسه شما مراقب بچتون باشید نره سمتش...احتمالا میبینه شما چیزی نمیگید حرصش میگیره تیکه مین ...

چرا من میگیرمش بخدا خودم بیشتر سختمه. ولی خب بچس کوچیکه هنوز تربیت پذیر نیست که نکن واینا حالیش بشه 

کلا ذاتشه تیکه بندازه و یجوری نشون بده ک مشکل از پسر منه

اينكه بچه ميترسه و ميره بغل مامانش طبيعيه چون بچه ها حالت تدافعي ميگيرن شما هم سعي كن وقتي ميري اونجا بيشتر حواست به بچتون باشه كه اونا هم اذيت نشن

اما اينكه به بچتون اين حرف هارو ميزنه يه بار بهش بگين كه لطفا روي بچه من عيب نذار

پسر دوستمون با دختر من هم سن هستن ۵ سالشونه

بچش تو بازی واقعا دخترم رو ازار میده و‌مامان وباباش هیچی بهش نمیگن من خیلی حرص میخورم ولی تیکه بلد نیستم 

ولی بچه رو‌جایی تنها ببینم تذکر میدم با جدیت و‌گاهی عصبانیت چکار کنم چاره ای ندارم🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
حالا زشت و گوش بل و ... رو کاری ندارمولی خب اینکه بچت لباس میکشه یا ب زور اسباب بازی میگیره و هل مید ...

هنوز کوچیکه تربیت پذیر نیست یک سالو نیمشه

ذاتش هم شیطونه چیکارش کنم تا بتونم میگیرمش ولی توبغلم نمیمونه

پسر دوستمون با دختر من هم سن هستن ۵ سالشونهبچش تو بازی واقعا دخترم رو ازار میده و‌مامان وباباش هیچی ...

۵سال سنیه که بچه میفهمه وقتی بهش بگی اذیت نکن

پسر من یک سال و نیمشه هنوز صحبت نمیتونه کنه

رو بچه یک سالو نیم عیب میذاره و اینجوری میگه من سختمه

بااینکه واقعا مواظبم ک نره طرفش

عزیزم پسرت همسن پسر منه درکت میکنم پسر منم خیلی شیطونه. ولی اصلا نمیتونم هضم کنم عمه اینجوری باشه چقدر سنگدل باید باشی که رو بچه برادرت عیب بذاری 

بنظرم بگو چیکار کنم بچم زیادی اجتماعیه و بچه شما زیادی گوشه گیر .یا وقتی ایراد میگیره بگو عمش لطفا رو پسرم عیب نذار ناراحت میشم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
چجوری باید بگمنمیدونم

کلا که سعی کن از این ب بعد بیشتر مراقب نی نیت باشی ک لباس اون و نکشه و چیزای این مدلی ک اونم نتونه حرفی برا گفتن داشته باشه 

و کاملا رک بگو 

بگو عزیزم اینجور حرف زدن اصلا درست و مناسب نیست و منم خوشم نمیاد که درباره بچم اینجوری حرف بزنی امیدوارم درک کنی و تمام اصلا هم بحث و ادامه نده فقط قاطع باش اونقدری اروم و مطمئن این حرف و بزن و بعدش ب کار دیگه ای مشغول شو ک نخواد اصلا چیزی بگه بعدشم یه ذره باهاش سرسنگین باش و بعد ک دیدی رفتارش و تکرار نکرده اروم اروم خوب شو ولی بازم اصلا اجازه نده دیگه چیزی ب بچه بگه

۵سال سنیه که بچه میفهمه وقتی بهش بگی اذیت نکنپسر من یک سال و نیمشه هنوز صحبت نمیتونه کنهرو بچه یک سا ...

کار خواهرشوهرتون که بسیار زشته حرفی توش نیست...

دختر من با پسر دوستمون از بچگی همو‌دیدن و با هم بزرگ شدن

از همون اول این پسر اذیت میکرد و‌مامان و باباش دور از جون شما مثل دیوار نگاش میکنن اصلا براشون مهم نیست

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
عزیزم پسرت همسن پسر منه درکت میکنم پسر منم خیلی شیطونه. ولی اصلا نمیتونم هضم کنم عمه اینجوری باشه چق ...

میترسم دعوا بشه وپدرشوهرم قاطی بخواد بشه و بگه تقصیر منه

کار خواهرشوهرتون که بسیار زشته حرفی توش نیست...دختر من با پسر دوستمون از بچگی همو‌دیدن و با هم بزرگ ...

من خواهرشوهرمه نمیتونم بذارمش کنار.شما چرا باادمی ک اذیتین هم خودتون هم بچه در ارتباطین