2777
2789
عنوان

رفتم بالاخره خونه آقای ف …

2342 بازدید | 110 پست

دیشب رفتم خونه فرزاد فرزین 

خیلی خوببب بود 😭 

البته فک نکنید تو رفتما 😂🤣 

فقط از جلو درش رد شدم 

همونم کلی انرژی داد بهم 

آدرسش و میدونستم و انقد ک استوری و ویدیو گرفته بودن میدونستم چه شکلیه ساختمونش  

وای دوباره میرم 🤣😭 این دفعه زنگ میزنم 😂😂 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

زنگ بزن در رو😂

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن در رو😂

🤣🤣🤣 هنوز کشف نکردم طبقه چندمه 😂😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

🤣🤣🤣 هنوز کشف نکردم طبقه چندمه 😂😂

همه رو بزن 😂😂😂😔

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
زن بزن بگو این همه ساالههه قطب شمالههه😂

😂😂😂😂

فک کنم با اقای علیخانی و ایمان قیاسی تو ی ساختمون هستن

نه بابا خونه قبلشون بود ..

الانم هست ؟ کی شنیدی 😂

با اقای علیخانی و قیاسی هم ساختمون هستن

کی شنیدی ؟ 

ی ساختمون س طبقس که هر سه هستن

نه بابا اصلا اینجوری نیست 💔😂