میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
به اقا امام رضا بگو اقا جان فاطمه از قم خیلی گرفتار خدای خوبم مثل همیشه حل مشکلاتم توی دست های شما گذاشته به من گفته به اقاضامن اهو نامه بدهد اقا جانم شما را جان خانوم جان حضرت معصومه روم سیاه وبارم سنگینه ولی اقا جان من دوباره امدم دم درت دستم خالی وروم سیاه اما ناامید از کرمت نیستم اقا جان شما را به جان اقا جوادت حلال مشکلاتم باش وکمک کن مشکل محسن برای همیشه حل بشه این گرفتاری مالی باز بشه واینقدر شرمنده این دوتا بچه نباشم 😭😭😭😭😭🎁😭🎁🎁