2777
2789
عنوان

خواهر مجردم اومد خونمون

695 بازدید | 15 پست

دوماه قبل خواهر مجردم که از من بزرگتره اومد خونمون ولی به همسرم حتی سلام نمی‌کرد میگفت چون نامحرم هس گناهه باهاش حرف بزنم ولی روز آخر قشنگ یک جنگ جهانی راه انداخت و دو سه ساعتی بحث و جنگ رو کش داد ... جوری که از اون روز مادرم حتی دیگه با من حرف نمیزنه 😢😢😢برم منت کشی؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خواهرم توی خونه به شدت دعوا میکنیم و قهر ولی هیچ وقت آشتی نمی‌کنیم یعنی بعدش با هم حرف می‌زنیم بدون منت کشی و معذرت خواهی برو خونه مادرت باهاش حرف بزن 

گفتی سلام نمی‌داد یاد سینمایی مهریه بی بی افتادم دهه 70 اگه اشتباه نکنم کمند امیر سلیمانی نقش یه دختر جوان رو داره با مادر بزرگش به آقایون که میرسه رو میگره و سلام نمیکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2790
2778
2791
2779
2792