2777
2789
عنوان

میشه برام صلوات بفرستید

50 بازدید | 11 پست

دورتون بگردم 🤍

بگید نفری چندتا میفرستید 🥲 

نذرم ۱۰۰۰ تاس 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰ تا سهم من

الهی دورت بگردم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

عزیز نذر توعه چرا دیگران باید ادا کنن؟؟ در حد توانت نذر کن و با زبون خودت ادا کن .حاجت روا باشی انش ...

درست میگیاا 

ولی شنیدی میگن اگه دیگران برات دعا کنن بیشتر میگیره؟ 

خب همونه 

منم نذرم و ادا می‌کنم 🫴🏾🫴🏾

سلام عزیزم ۱۰۰ تا حاجت روا بشین الهی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

سلام عزیزم ۱۰۰ تا حاجت روا بشین الهی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم.

عشق منی ک🥲

۱۰۰ تا منالهی حاجتت روا

عزیزدلممم