2821
2789
عنوان

دورهمي😂😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 332 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واي نه من تو عقدم مامانم ميكشم 🙁🙁

بیخود زنمی حقمی به هیشکی مرفوط نی   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
ولي اكشن ميشه ها😂

اره زد و خورد من و ننم اكشنه😒

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بپرس

راستش روم نشد  براش تاپیک بزنم😁

من یه اخلاقی دارم 

اینکه تمایل بسیااااااار شدیییییدی دارم که کسیو که دوستش دارم بخصوص از جنس مخالف اگه باشه ناراحت کنم 😁😁

جدی میگماا 

مثلا تلفن هاشو جواب ندم یا

کارایی که دوست نداره رو انجام بدم  

کسی مثل من هست ؟؟ 

نگران خودمم😁 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
بیخود زنمی حقمی به هیشکی مرفوط نی    

نه زوده من امادكي ندارم لعنتي😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
راستش روم نشد  براش تاپیک بزنم😁 من یه اخلاقی دارم  اینکه تمایل بسیااااااار شدیییییدی دا ...

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
نه زوده من امادكي ندارم لعنتي😂

واست طلا میخرما  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز