2777
2789
عنوان

هدیه

1159 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

احتمالا درباره سایت های خرید و فروش طلا شنیده باشید

شما اگه بری طلا فروشی با صد هزار تومن نمیتونی طلا بخری ولی تو این سایتا با هر مبلغی که داشته باشید میتونید برای پس انداز خیلی عالیه و وقتی که زیاد شد میتونید طلا رو تحویل بگیرید یا بفروشید پولش به حسابتون واریز شه میلی گلد یکی از این سایت هاس که با هر دعوت بهتون یک میلی طلا هدیه میده

میتونید داخل گوگل تحقیق کنید تا از صحتش مطمئن شید  اگر دوست دارید میتونید با کد دعوت من وارد شید و بعد از اینکه قسمت پروفایل من احراز هویت کردید کد دعوت خودتون فعال میشه و میتونید به بقیه بدید کاملا واقعیه من امروز ازش برداشت کردم کافیه داخل گوگل سرچ کنید میلی گلد و بعد ثبت نام کنید و بعدشم احراز هویت کنید تصاویر رو براتون میزارم🙏🏻اینم کد دعوت منه

milli-liwk1

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یادتون نره بعد از ثبت نام حتما از قسمت پروفایل من احراز هویت انجام بدید🙏🏻

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر

سلام منم میتونم صبت نام کنم میشه راهنمایی کنید؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۳۸ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

باسلام 

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( pCSCxnhZE ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

باسلام اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد ...

من قبلا اسنپ با شمارم وارد شدم الان میشه این کد بزنم؟

بیزارم از دین شما💔نفرین به آیین شما به یاد جوونای وطنم🕊️💔

من قبلا اسنپ با شمارم وارد شدم الان میشه این کد بزنم؟

بله اگر در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام نکردید میتونید این کد رو بزنید و داخل قسمت سرمایه گذاری اسنپ‌ثبت نام کنید و جایزه رو دریافت کنید