2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی خوبه یا مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 34 پست

هیچ فرقی نداره

مدرن و سنتی فقط روشای آشنایی ان

مهم اینه که شما به طرف مقابل علاقه مند بشی،و در کنار اون دوران آشنایی درستی رو طی کنین و به شناخت کافی برسین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

به عنوان کسیکه دوست داشتم یه پسر عاشقم بشه بعد بیاد خاستگاریم دارم میگم با کسی ازدواج کن که جنم داشت ...

چقد عجیب...

چونان روزها همه دنبال عروسی می‌گردن که شاغل باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم ازدواج سنتی و هم عاشقانه توی هر دو اگر شناخت درست و اصولی نداشته باشید ازدواج موفقی نخواهید داشت ...

سلام 

ببخشید تاپیک تون رو در مورد شناخت قبل ازدواج دیدم 

میشه بازم در این موارد تاپیک بزنید 🙏🏻

عزیزم منم 50 سالمم بشه نمیخوام ازدواجم بدون عشق باشه حس بدی میگیرم از ازدواج سنتی

البته بنظرم ایشون مثلا یه خواستگار خوب که میان یکی دوماهیی رو با اون اقا درارتباط باشن جهت شناخت شاید تو این دوره اون حس عشقه شکل گرفت تو اطرافیانن مورد مشابهشو دیدم

کاربری دست دو نفره دوستان

عزیزم منم 50 سالمم بشه نمیخوام ازدواجم بدون عشق باشه حس بدی میگیرم از ازدواج سنتی

سنتی هم همچین بدون عشق نیست یه مدت باهم آشنا میشن اگه خوشش اومد ادامه میده عاشق هم میشه

با سنتی خیلی راحت نیستم . کلا ازدواج سنتی تو خانواده نداشتیم ولی با کسانی دوست میشیم که سرشون به تنشون می ارزه . و توی دوستی و حتی بعدش رفتار غلط ببینیم درجا قید طرف رو میزنیم 

ازدواج سنتی طرف چون میدونه برای چی اومده جلو خیلی راحت میتونه پنهان کاری کنا از طرفی توی ازدواج با دوستی یک مدل متفاوتی از عشق هست. یعنی این پسر خودش شخصا تورو دیده عاشقت شده انتخابت کرده 

منم از ازدواج سنتی خوشم نمیومد خاستگارامو رد میکردم ندیده...

و عاشقانه ازدواج کردم ب عقب برگردم بازم همینکارو میکنم

ازدواج سنتی برای من منطقی نیست کلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چجوری عاقلانه تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طرف و نمیشناسی و بهش جواب مثبت میدی بعد میشه عاقلانه؟

قرار نیست بدون شناخت جواب مثبت داده بشه یه مدت باهم آشنا میشن ولی آشنایی با دوستی خیلی فرق داره 

دوستم دُکتره خیلی اصرار داره که از سنتی بدش میاد.‌ سعی کردم قانعش کنم خواستگار راه بده ولی می‌گه حتما باید خودم آشنا بشم.🤷🏻‍♀️ به نظر من مهم پیدا شدن آدمِ خوبه. روشش زیاد مهم نیست. البته در مورد دوستی قبل ازدواج، هرچند خیلی مواردش به ازدواج ختم شده ولی خیلی خیلی بیشتر از اون منجر به جدایی و آسیب روحی و جسمی شده. برای همین توی روش غیر سنتی هم باید یه سری مرزها رو رعایت کرد و زیاد وابسته نشد به نظرم.