عزیزم منم 50 سالمم بشه نمیخوام ازدواجم بدون عشق باشه حس بدی میگیرم از ازدواج سنتی
البته بنظرم ایشون مثلا یه خواستگار خوب که میان یکی دوماهیی رو با اون اقا درارتباط باشن جهت شناخت شاید تو این دوره اون حس عشقه شکل گرفت تو اطرافیانن مورد مشابهشو دیدم
با سنتی خیلی راحت نیستم . کلا ازدواج سنتی تو خانواده نداشتیم ولی با کسانی دوست میشیم که سرشون به تنشون می ارزه . و توی دوستی و حتی بعدش رفتار غلط ببینیم درجا قید طرف رو میزنیم
ازدواج سنتی طرف چون میدونه برای چی اومده جلو خیلی راحت میتونه پنهان کاری کنا از طرفی توی ازدواج با دوستی یک مدل متفاوتی از عشق هست. یعنی این پسر خودش شخصا تورو دیده عاشقت شده انتخابت کرده
دوستم دُکتره خیلی اصرار داره که از سنتی بدش میاد. سعی کردم قانعش کنم خواستگار راه بده ولی میگه حتما باید خودم آشنا بشم.🤷🏻♀️ به نظر من مهم پیدا شدن آدمِ خوبه. روشش زیاد مهم نیست. البته در مورد دوستی قبل ازدواج، هرچند خیلی مواردش به ازدواج ختم شده ولی خیلی خیلی بیشتر از اون منجر به جدایی و آسیب روحی و جسمی شده. برای همین توی روش غیر سنتی هم باید یه سری مرزها رو رعایت کرد و زیاد وابسته نشد به نظرم.