2777
2789
عنوان

میگم هروقت

51 بازدید | 7 پست

راجب مهاجرت حرف میزنم خانواده‌م میزنن زیر خنده، یعنی اینکار آنقدر غیر ممکنه؟ من دارم برنامه ریزی میکنم که واقعا برم درحالی که اونا تمسخر میگیرن:")

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

باید بسنجید که شرایط مهاجرت رو دارید  یا نه 

شاید شرایط مهاجرت ندارید ، مثلا اگر  به زبان مسلط نیستید یکی از شرایطی هست که مهاجرت رو مشکل می‌کنه و شاید اطرافیان به همین دلایل می‌خندن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بسنجید که شرایط مهاجرت رو دارید یا نه شاید شرایط مهاجرت ندارید ، مثلا اگر به زبان مسلط نیستید ...

نگاه کنید تا شرایطو مهیا نکنم کجا برم؟ میگم یعنی غیرممکن که نیست میخوام از همین امسال برم دانشگاه و یه رشته خوب که شرایط کم کم مهیا شه میدونم طول میکشه ولی میخوام حتما روش تمرکز کنم و برم واقعاً

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

دایی من وقتی میهواست بره مامان بزرگم اینا جدی نگرفتن یه روز زنگ زد گفت المانم

خیلی خوب بود✨️

نگاه کنید تا شرایطو مهیا نکنم کجا برم؟ میگم یعنی غیرممکن که نیست میخوام از همین امسال برم دانشگاه و ...

خب اونا از جدیت شما خبر ندارن 

ممکنه شناخت شون از شما شناخت یک فردی باشه که جدی نیست 

اما نمیدونن شما واقعا جدی هستید 

چیزی که مشخصه به هر دلیلی این تصمیم رو نشدنی تصور میکنن و شما هم قراره برعکسش رو بهشون نشون بدی 

خب اونا از جدیت شما خبر ندارن ممکنه شناخت شون از شما شناخت یک فردی باشه که جدی نیست اما نمیدونن شما ...

ببخشید من چندتا سوال داشتم. من دیگه نمیخوام پشت کنکور بمونم چون خودم نمیخوام و میخوام برم دانشگاه آزاد کامپیوتر بخونم و این رشته خوبه بنظرتون تو دانشگاه آزاد یا بمونم پشت بمونم ولی پشت موندن خیلی سخته میخوام یه مسیری رو انتخاب کنم که تا تهش برم، مدرک دانشگاه آزاد معتبره دیگه یعنی میشه باهاش مهاجرت کرد؟

ببخشید من چندتا سوال داشتم. من دیگه نمیخوام پشت کنکور بمونم چون خودم نمیخوام و میخوام برم دانشگاه آز ...

از شرایط پذیرش دانشگاه آزاد خبر ندارم عزیزم 

پست کنکور موندم وقتی خوبه که با جدیت و با منابع معتبر تحصیلی برای یک هدف و رشته  مشخص درس بخونید 

اگر فراره نتیجه ای حاصل نشه همون بهتر که توی یکی از دانشگاه های آزاد تحصیل کنید 

اما راجع به شرایط شغلی دانش آموخته های کامپیوتر 

و شرایط مهاجرت شون اطلاعی ندارم