2777
2789
عنوان

شکمم باد کرده

768 بازدید | 19 پست

روز چهارم پریودمه شکمم نفخ داره باد کرده خیلی دارم میترکم راه هم میرم که بهتر بشم 

میوه هم میخورم شکمم باد می‌کنه نشستم کلی میوه خوردن 🥲🥲😔😔

یک مقدار کار کرد شکمم ولی بهتر نشدم 

چایی نبات میخورم خوبه ؟؟؟؟ 

عرق نعنا یا نبات

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پریود هستی میوه های تابستانی هم همشون نفاخ هستن رو خوردی

دایمتیکون بخور و چند تا حرکت کششی انجام بده 

کم‌کم نفخ بدنت خارج بشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
آره برم داروخانه بگیرم جواب دیدم دعات میکنم😂😅بخدا شکمم انگاریک بچه ی نه ماهه توشه وبایدبرم زایمان ...

شکم منم همینه😂تو عروسیا نمیرقصم تا میگن بیا وسط میگم‌حاملم نمیتونم دیگه میرن سراغم نمیان😂😂