2777
2789
عنوان

داستان علاقه من به پسری

216 بازدید | 15 پست

مدتیه علاقه مند شدم 

مجازیه و به خودش هم گفتم 

حرف می‌زدیم تا اینکه فهمیدم یک دختر دیگه رو دوست داره (البته مطمئن نبودم اما به گفته دختره ابراز علاقه می‌کرده)

تا اینکه بعد از مدتی بلاک موندن بهش پیام دادم نسبت به قبل سرد تر شده بنظر شما من چیکار کنم؟ 

راهنمایی میکنید🙏

ولش کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این رابطه یک طرفه بکش بیرون

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اسی حالت خوبه خدایی؟میخوای افسرده و داغونت کنه حتما سنت کمه بزار بره گمشه پسرا و مردا انقدر وضشون خرابه انقدر بیمار روانی و طلبکارن ولش کن بزن دره کونش بره گمشه رابطه ایی که پسر بخواد خودشو چس کنه بدرد لای جرز دیوار میخوره ،نرا اصلا ساده نیستن اصلا اصلا 

اسی حالت خوبه خدایی؟میخوای افسرده و داغونت کنه حتما سنت کمه بزار بره گمشه پسرا و مردا انقدر وضشون خر ...

شاید حق این و داره که اونقدر من دوستش دارم اون نداره🙂💔

نه راستش وقتی میگم هیچی نمیگه ولی اولین بار گفت نظر خاصی ندارم

نطر خاصی ندارن یعنی برام مهم نیستی پس تویی که گیر دادی بهش فردا میگه دست از سرم بردار ،تا بیشتر وابسته نشدی قطع ارتباط کن اسی 🌹

نطر خاصی ندارن یعنی برام مهم نیستی پس تویی که گیر دادی بهش فردا میگه دست از سرم بردار ،تا بیشتر وابس ...

حتماً مرسی🙏

اینطور برای خودم و اون بهتره

ما بگیم بکش بیرون که تو کار خودتو می‌کنی اهمیت نمیدیولی به خودت بیا نذار یک ذره عزت نفس مونده هم بفن ...

واقعاً حال بدیه انگار موندی بین دو راهی🥲 من خیلی سعی کردم بهش فکر نکنم بین عقل و احساسم موندم 

یعنی دیگه پیامی ندم؟

واقعاً حال بدیه انگار موندی بین دو راهی🥲 من خیلی سعی کردم بهش فکر نکنم بین عقل و احساسم موندم یعنی ...

نه نده خودتو اینقدر حقیر نکن الان حست بیشتر حسادت و 

خودنمایی هست عشق نیست بعدا متوجه میشی 

خودتو جمع کن غرور داشته باش اینقدر سخته این روزا بگذره 

ولی قشنگیش به اینه که تو یک رابطه‌ی پوچ نموندی که عزت نفست به شخم بدن قوی باش 

2790
2778
2791
2779
2792