2821
2789
عنوان

مشکل دوستم

86 بازدید | 12 پست

دوست من مادرش ایرانیه پدرش عراقی الان ۴ سال ثبت نام کرده برا شناسنامه ایرانی .  حالا دوماه پیش بهش زنگ زدن که شناسنامه میدن تا چند ماه دیگه بهش و کلی خوشحال بود و همه رو مهمون کرد رستوران 

امروز بهش زنگ زدن که استعلام امنیت جوابش رد و بهش شناسنامه نمیدن 

بعد

حالا مگه مشکل شناسنامه عراقی چشه

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کلا عراق رو یه بار رفته دیده ایرانیه . اینجا به دنیا اومده

اوه :/ خب پیگیری کنه دوباره درست میشه

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
اوه :/ خب پیگیری کنه دوباره درست میشه

اخه الان طفلکی زار میزد که من بعد ۴۰ سال خوشحال شدم چرا الان مگه من چیکار کردم . 

کلا تغریبا ۳۵ سال بی هویت بوده فقط کارت اتباع داشته

اخه الان طفلکی زار میزد که من بعد ۴۰ سال خوشحال شدم چرا الان مگه من چیکار کردم . کلا تغریبا ۳۵ سال ب ...

اوه:/

خب عراقی رو داره . عراق رفتی؟ من رفتم ببین حلبی ابادا ایران از شهرا بزرگش اباد تر. فقط بغداد یکم در ...

اصلا بحث ایران و عراق نیست ک کدوم خوبه

شناسنامه ایرانی بدرد نمیخوره

هیچ جا اعتبار ندارن

2828
2791
2779
2792