2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@niniyar_1  

@niniyar_2  

عزیزم این کاربر فکر کنم دلشون حلی دیگه پره سر ما خالی میکنن بیخود و بی جهت شروع کردن به فحاشی و حرف های زشت چرا این بچه هارو تعلیغ نمیکنید ؟

این کاربریشه تو تایپیک آخرش صفحه آخر اگه میخواهید شات بزارم @diana_ahmadi این کاربریشه 

@niniyar_1 @niniyar_2 عزیزم این کاربر فکر کنم دلشون حلی دیگه پره سر ما خالی میکنن بیخود و بی جهت ش ...

عزیزم لطفا به این کاربر رسیدگی کنید خیلی عقده ایی هستن تازه درخواست دوستی دادن و توی خصوصی کلی پینشهاد های زشت دادن ایشون اصلا کاربر مردن خودتون بقیه پست هاشون رو توی تاپیک های دیگه ببینید @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5  

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
کاری از دستم بر نمیاد خسته‌ شدم از دعوا شوهرم کار درست و حسابی نمیره

ببخش اینقدر رک میگم جنازه کاری از دستش برنمیاد آدم زنده اونم مادر کار از دستش برمیاد به آینده دخترات فکر کن

بجای دعوا به شوهرت کمک کن

بعضی آدما به همدل احتیاج دارن تا کار کنن تشویقش کن حس رقابت واسش بوجود بیار ویژگی های مثبتش رو بیشتر بگو بهش اعتماد بنفس بده در نهایت پول دربیاره شماها راحت تر زندگی میکنید یه مدت تغییر بدید زندگیتونو 

همیشه یه راهی هست

تو مسئول باش عزیزم

من شرایطت رو نمیدونم ولی بجای غر زدن سیاست داشته باش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عزیزم لطفا به این کاربر رسیدگی کنید خیلی عقده ایی هستن تازه درخواست دوستی دادن و توی خصوصی کلی پینشه ...

@niniyar_1 @niniyar_3 چون خودشون حمالی خونه ی پدریشون رو میکنن به هرکی با اینکار مخالفه توهین میکنن لطفا رسیدگی کنید عزیزم😍

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 عزیزم اینم شاتش

@niniyar_1 @niniyar_3 تا جایی که توی قوانین خوندم همیشه شروع کننده ها باید تعلیق بشن و اخطار بگیرن💜

خب مشخصه کی شروع کرده حتی همینجاهم میبینید که ایشون پست گذاشته بس که بی ادب و عقده ایی و حماله پس لطفا برید پستش رو ببینید و رسیدگی کنید ممنون❤😍