2777
2789
عنوان

باید جدا بشم ولی نمیتونم

468 بازدید | 10 پست

سلام

همه میگن جدا شو از این آدم برات شوهر در نمیاد

ولی دلم گرفته نمیتونم، از حرف مردم از قضاوت شدن خیلی میترسم

من زندگیمو دوست داشتم مشکلی از سمت من نبود

عقلم باور کرده که جدا شدن کار درستیه

ولی واقعا عملی کردنش سخته

برام دعا میکنین لطفا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رفتین زیر یه سقف یا نه منم عین توام ازسختیش میترسم

عزیزم الان تاپیکاتو خوندمُ چقدر همدردیم دقیقا شوهر منم همین حرفا رو بهم میرنه میگه نمیخوامت

نه هنوز عقدیم زیر یه سقف نرفتیم

خیلی از طلاق و حرفای مردم میترسم

چیکار کنیم خواهرم  

عزیزم الان تاپیکاتو خوندمُ چقدر همدردیم دقیقا شوهر منم همین حرفا رو بهم میرنه میگه نمیخوامتنه هنوز ع ...

وای تو ک الان شانس داری جداشی 

من دوران عقد خیلی تحویلم میگرف این الان اینجوریه برید زیر یه سقف بدبخت میشی 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
عزیزم الان تاپیکاتو خوندمُ چقدر همدردیم دقیقا شوهر منم همین حرفا رو بهم میرنه میگه نمیخوامتنه هنوز ع ...

اشتباه نکن برو مشاوره ببین اگه واقعا باهاش خوشبخت نمیشی جدا شو‌ .مردم خیلی حرف میزنن خودت رو به خاطر حرف مردم ننداز تو چاه

خواهر شوهرم انتخاب اشتباهی داشت به خاطر حرف مردم بعد هم به خاطر بچه هاش ۱۵ سال زندگی کرد بعد ۱۵ سال طلاق گرفت ولی ۲ سال هست بچه هاشو رو ندیده از ترس همسر سابقش شکایت هم نمیتونه بکنه می‌ترسه بلایی سر خانوادش بیاره

ولی خواهر شوهرم بعد طلاق بعد ۱۵ سال سختی با یه مرد خوب ازدواج کرد و الان یه دختر ۹ ماهه دارن و‌خوشبخته خودش میگه الان دارم طعم زندگی رو‌میفهمم

اشتباه نکن عزیزم اگه طرفت آدم بشو‌نیس جدا شو‌ .فردا غیر اینکه خودت رو بدبخت میکنی یه بچه رو هم بدبخت میکنی