2777
2789
عنوان

ماهواره

3446 بازدید | 43 پست

اینجا کیا ماهواره دارن؟؟؟

من همش میگم ماهواره نصب کنیم ولی پدر و مادرم میگن نه 

داخلش فیلمای ناجور داره و.....

میگم خب اون کانارا رو قفل کنیم بازم میگن نه☹️

آخه تی وی ایران که چیزی ندارم

لااقل از تو ماهواره میشه فیلمای نمایش خانگی ،برنامه های نمایش خانگی، فیلم سینمایی و فیلم های ایرانی که تی وی ایران ممنوع کرده و پخش نمیکنه یا خیلی وقت پخش نکرده ،فیلمای خارجی و بعضی فیلم ترکی هارو دید

حالا چکار کنم من😑💔

شما ماهواره دارین یا همین تی وی ایران؟؟

و اینکه کسی می دونه کل هزینه اش ( نصب و وسایلش ) چقدر درمیاد؟؟؟

از وقتی چشم باز کردم ماهواره داشتیم هیچوقتم کانال ناجور ندیدم توش🥴

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیز زشت چیه مگه ببخشید کانال پورنع الان جم اینا اصن فیلمای مستحجن پخش نمیکنه ی زمانی بود ماهواره خیلی خوبه کلی سرگرم میشی

خود ماهواره ی تومن پولشع با بند و بساط شاید ی ۲و۵۰۰بشع

کی میگه شبکه ناجور داره؟     الان جمع کردن  همشون پولی شده  بخوای نگا کنی باید پول بدی 

بقیه کانالا مث کانای تلوزیونه    

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

مگه کسی ک ماهواره نداشته باشه عزیزم

الان گوشیا بدتر از ماهوارس اصلا هم فیلم ناجور نداره 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
ماهواره دیگه برنامه خاصی نداره،اگه رو تلویزیونتون برنامه نصب میشه و به نت وصل میشه moviejavanنصب کن ...

ی سوال تلویزیون ما روش برنامه نصب میشه اما چطوری باید نصبش کرد؟ 

باید حتما ب مودم وصلش کرد؟ اخه ب گوشیم ول نمیشه نتش

جوانه در حال رشد 🌱 ✨
ی سوال تلویزیون ما روش برنامه نصب میشه اما چطوری باید نصبش کرد؟ باید حتما ب مودم وصلش کرد؟ اخه ب گوش ...

وقتی برنامع نصب میشه پس یعنی وایفای وصل میشه هاتسپات گوشیت وصل کن یا نت خونه

کاربر پسرم،دست ما کوتاه و خرما بر نخیل،پای ما لنگ هستو‌منزل بس دراز
از وقتی چشم باز کردم ماهواره داشتیم هیچوقتم کانال ناجور ندیدم توش🥴

خوش به حالتون🥲

باورت میشه من انقدر ذوقش دارم هر وقت خونه فامیلا جمع میشیم اونا دور هم حرف میزنن و ....

من محو تلویزیونی💔😂