2777
2789
عنوان

داغان 😄😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 23 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم وقتی شیراز بودم حالم که خراب میشد میگفتم له له (leh )  شدم این چند سالی که اومدم شمال میگم  داغان شدم   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چه خوب که اینقد حالت خوب شد منم حالم خوب شد که شما حالت خوبه! 😊 واقعا میگما ازبس اومدم تو این سایت ...

میدونید آگه الان نتونیم حالمون رو خوب کنیم این ارتعاش منفی باعث میشه که اتفاقات خوب ازمون فاصله بگیره و متاسفانه منفی بیشتری رو جذب کنیم،خدایا شکرت 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
منم وقتی شیراز بودم حالم که خراب میشد میگفتم له له (leh )  شدم این چند سالی که اومدم شمال میگم ...

شیرازیا میگن له له ؟ چه جالب

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
خیلی باجنبه ای خدایی💞

واااااایییی اینقدر که شما و بقیه دوستان تعریف کردید علاوه بر اینکه حالمو خوب کردید اعتماد به نفسم هم کلی بالا بردید، خیر ببینید عشقولیا😙😊

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
شیرازیا میگن له له ؟ چه جالب

بله ولی ( له له) یا ( داغان) در مکالمات رسمی به کار نمیرن هر دو.اصطلاح هستن و توی مکالمه تقریبا صمیمانه با تم کمدی به کار میرن یه دفعه نری شیراز تو.خیابون به مردم بگی :)))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بله ولی ( له له) یا ( داغان) در مکالمات رسمی به کار نمیرن هر دو.اصطلاح هستن و توی مکالمه تقریبا صمیم ...

مثلا بگم منم شیرازی بلدم   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ