2777
2789
عنوان

داغانم، کمک

287 بازدید | 16 پست

دوست جونا سلام، من اصولا آدم مثبت نگری هستم اما گاهی اوقات شرایط زندگی به حدی واسم سخت میشه که نمیتونم افکار منفی م رو کنترل کنم مثل الان، اینقدر حالم بده که دوست دارم گریه کنم، شرایط مالی و...... 

شما وقتی روحیه تون خراب و داغونه چطور انرژی از دست رفته رو به خودتون بر میگردونید؟، 

تو رو خدا آگه راهکاری دارید بگید بهم ممنونم

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزنم همه چی رو داغان میکنم😊

نه جدا به این فکر میکنم ک اینم میگذره مثل همه روزای سخت تری ک گذشت

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

من یبار مشاوره رفتم چون فکرم خیلی مشغول میشد وخیلی به مشکلات فکر میکردم.مشاور بهم گفت هر وقت شروع به فکر کردن کردی سریع با دست بکوب رو میزی چیزی با صدای بلند بگو( بس کن).تا افکار بد متوقف بشن.

یه مدت خونه ما صدای تق تق بود که از میز و سنگ اپن و کمد و دیوار بود که میومد😂😂

پسر من،بزرگ مرد تاریخ😊

من تو این مواقع بیشتر سعی میکنم به سمت معنویات برم یا سوره ای از قرآن میخونم و به اقا صاحب الزمان هدیه میکنم یا دورکعت نماز میخونم هدیه میکنم به صاحب الزمان و صلوات واسه سلامتی ایشون و تعجیل در فرجشون میفرستم که واقعا آرامش خاصی پیدا میکنم حتی با ایشون خیلی دردودل میکنم که مطمین هستم صدای من رو میشنون من تو شرایطی قرارگرفته بودم که اگه کسی جای من بود شاید توان مقابله و صبر نداشت ولی با همین چیزهای کوچیک یه شانس بزرگ توی زندگیم بدست آوردم و دوباره شروع کردم

خداجون واسه همه چی شکرت 

بچه ها شما گیر دادید به داغان؟ بابا جان کیبورد گوشیم حدس کلمه داره، گاهی حدس های داغان میزنه 😂😂😂😂

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤