2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم🙂✨

224 بازدید | 38 پست

امروز وقت آرایشگاه دارم و میخام برم موهامو کوتاه کنم.

ولی دوست دارم بگم صورتمم اصلاح کنه..مامانم یکم با این قضیه مخالفه میگه صورتت مو نداره

اخه موهای صورتم بوره و پرزه ولی زیادن واسه همین دوست دارم مرتب باشم چجوری راضیش کنم؟بنظرتچن وقتی کار موهام تموم شد بگم اصلاح کنم؟

فقط اصلاح صورت میخام دوست ندارم ابروهامو دست بزنم وسط و دورشو مرتب میکنم ولی دوست دارم دخترونه باشه..با اینکه ابروهام پیوندیه و میدونه خودم تمیز میکنم ولی هیچی نمیگه بنظرتون چیکار کنم راضی شه؟

۱۸سالمه..

🎀لطفا توهین نکنید🎀

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بوره و دیده نمیشه که نمیخواد اصلاح کنی 

به نظر من جاهایی که با چشم دیده میشه و معلومه باید اصلاح کرد ولی بازم اگه خودت دوست داری اصلاح کن عزیزم

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

موهای صورت منم بوره و کمهه

خب چون میرم باشگاه دوست دارم مرتب باشم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

ببین من خودم برای اصلاح اصلا آرایشگاه نمیرم 

از یه طرف که ممکنه با بند جوش بزنی 

مثل من با تیغ اصلاح ابرو تو خونه انجام بده 

یه ژل مثل ژل آلوئه ورا یا هر ژلی بزن و اصلاح کن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

با این سن اصلاح یچیز کاملا طبیعیه ، نمیدونم والا من که مامانم هیچ مشکلی نداشت خودم برداشتم حتی چیزی هم بهش نگفتم 

ولی اگه فک میکنی ممکنه دعوا کنه حتما اجازه بگیر قبلش

حالا که میخوای موهاتو کوتاه کنی خو حداقل بفروش😂😂

ن خیلی نمیخام کوتاه کنمم😔😂

مامانت بایدروشن فکر تربشه اخه اون زمان گذشت که دختراباسیبیل وپشم وابروی قاجاری ازنظرخودشون خیلی پاک و.... بودن الا اینطوری باشی بهت میگن امل پشمالو ومسخرت میکنن ادم بایدبخودش برسه واراسته باشه تمیزکردن موی زائد صورت وبدن نظافته ابروهاتم دست نزن فقط پیوندشوبرداردیگه ابروی کادری وخیلی مرتب شده مدنیست

اگه بوره و دیده نمیشه که نمیخواد اصلاح کنی به نظر من جاهایی که با چشم دیده میشه و معلومه باید اصلاح ...

ب مامانم چجوری بگم ؟؟