2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چدا جبه بگیرن؟ اگر کلا مخالفن اصلا درست نیست خودتون برید چون بعدش ممکنه برای خانواده به مشکل بخوریدد ...

ببینین ما کلیت فمیدیم که شغلمون چیه اصالتا کجایی هستیم و تعداد خانواده 

يكبار براي اشنايي و ديدن ظاهر هم بدون اطلاع خانواده قرار گذاشتن منطقي است اما بعد اون اگه از هم خوشتون اومد با اطلاع خانواده اشنا شين و اشنايي بلند مدت ميشه همون رابطه دوست پسري و دوست دختري به قصد ازدواج ، پس بهتره بعد قرار اول اگه از هم خوشتون اومد ، با اطلاع خانواده ها اشنا بشين 

اومدیم اصلا ع قیافه هم خوشمون نیومد الکی چرا خانواده رو درگیر کنیم

اگر اومدین اشنا شدین و شما خوشتون اومد و مدت ارتباطتون طولانی شد و اقا پشیمون شد چی اما زیر نظر خانواده باشع نمیتونه همچین کاری کنه 

این اصلا کافی نیست

خب واسه همین میخوام یکی دوتا قرار بذاریم اصلا باهم آشنا شیم اول. ع چهره رفتار هم خوشمون بیاد و همین اول هم قید کنیم که یکی دوبار همو بینیم بعد به خانواده اطلاع میدم من. 

خب واسه همین میخوام یکی دوتا قرار بذاریم اصلا باهم آشنا شیم اول. ع چهره رفتار هم خوشمون بیاد و همین ...

نه مسئله اولیه میگم کافی نیست ولی درکل خواستگاری واسه همینه دیگه با خواستگاری مشکلی داری؟ بنظرم یهترین راه شناخت اینه چون علاوه بر خودتون خانواده هاهم کمی همرو میشناسن به هر حال اوناهم تو زندگی شما نقش دارن و مهم هستن بهتره همشونو باهم ببینید 

خواستگاری من خواهرم هم امد اون خواهرشو انالیز میکرد مامانم مادرشو دامادمون پسررو بعدم که رفتن یه جلسه ای گرفته بودیم😂😂😂 تهشم به این نتیجه رسیدیم مناسب ما نبودن

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

نه مسئله اولیه میگم کافی نیست ولی درکل خواستگاری واسه همینه دیگه با خواستگاری مشکلی داری؟ بنظرم یهتر ...

درسته ولی بازم واسه قرار اول دوس ندارم اصلا خانواده در جریان بذارم. 

بعدش اگه خوشمون اومد میگم

و پسره اصلا قرار نیس بفمه من گفتم یا نه 

حالا بعدش خانوادش بعد محرم بیان خواستگاری 😂من اصلا عجله ای ندارم واسه این کارا

درسته ولی بازم واسه قرار اول دوس ندارم اصلا خانواده در جریان بذارم. بعدش اگه خوشمون اومد میگمو پسره ...

بحث عجله داشتن نیست بحث دل بسته شدن هست 

اگر از این دخترای احساسی نیستی سریع وابسطه نمیشی خب برو 

درنهایت خودتی که تصمیم میگیری چیکار کنی من فقط نظرم رو گفتم

نه مسئله اولیه میگم کافی نیست ولی درکل خواستگاری واسه همینه دیگه با خواستگاری مشکلی داری؟ بنظرم یهتر ...

بعد اصلا بنظرت ما بهم میخوریم؟ 

من پرستارم

اون سازمان انتقال آب به خلیج فارس 

من 24

اون 29

هردو خانواده چهارنفره ای داریم متشکل ع کار یک دختر یک پسر

اون دنبال دختریه که نه زیاد مذهبی نه زیاد لخت 

میانه 

بعد اصلا بنظرت ما بهم میخوریم؟ من پرستارماون سازمان انتقال آب به خلیج فارس من 24اون 29هردو خانواده چ ...

والا نمیدونم ایشالا که هرچی خیره و خوبه برات پیش بیاد 

ولی خانواده اخلاق و چهرش خیلی مهمه باید اول به دلت بشینه من خواستگارام به دلم نشینه اصلا نمیتونم ادامه بدم 

والا نمیدونم ایشالا که هرچی خیره و خوبه برات پیش بیاد ولی خانواده اخلاق و چهرش خیلی مهمه باید اول به ...

من عکسش دیدم حس میکنم بهتر از منه😐

من حس میکردم کارش تو محیط بیرونه زیر افتاااب 😅

ولی پشت کامپیوتر تو کارخونه اس 

مهندس مکانیک هسته