2789
عنوان

خونه مادر

63 بازدید | 6 پست

منو مامانم نزدیک همیم ۲ دیقه فاصله هست ب خونم ولی مامانم ۲ ماهی یبار اگر بیاد بیشتر ب من میگ بیا تازه منم همچین اخلاقی ندارم هر روز اونجا افتیده باشم تو هفته دوبار بیشتر نمیرم الان دوهفتس نشده برم فقط یکشنبه مامانم اینجا بود چون من بچه شیر بشیر دارم اصلا وقت کاری رو ندارم بیشتر روزا شوهرم کنارمه وقتی مامانم اومده بود همه کارامو کرد و هر چندماهی ک میاد کارامو کمکم میکنه ازش ممنونم ولی چون دوهفته نرفتم دیشب مامانم زنگید گفت فردا میای گفتم اره دوباره امروز زنگید گفت میای گفتم اره چطور اونم ۹ شبه هئیت میره امشب شبه اخره یکی از هئیت نزدیکامون و پشت تلفن گفت اره ما چون ساعت ده میریم هئیت زودی بیا امشبم شبه اخرشه ساعت ۵ بیا بهم برخورد شوهرم میره باشگاه و ۹ شب پیشمه اگرم خونه مامانم باشم همون موقع میاد دنبالم هیجوقت تا دیروقت نبودم تا قطع کردم تو خودم گفتم ن اونا میان زیاد پیشم منم ک هفته ای دوبار بشتر نمیرم بد دوهفته ک هی مپرسه میای حالام اینطوری میگ بنظرتون من توقام خیلی بالاس یا ن شمام بودید ناراحت میشدید

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش نفهمیدم از چی ناراحت شدی؟بنده خدا باهات هماهنگ کرده

ن منظورش این بود ک زودی بیام و زودی برم خونه

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
ن منظورش این بود ک زودی بیام و زودی برم خونه

عزیزم حساس نباش

اینطوری از هرحرفی ناراحت میشی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️