2777
2789
عنوان

چه زندگی خوبی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 40 پست
میفهممحتی اینکه دلت میوه ای رو میخواد که نمیتونی تهیه کنیعجیب تلخ وخنده داره واقعاتازه در شرایطی که ...

دقیقااا 

منم خیلی زن شادیم پر از انرژی ولی گاهی خیلی کم میارم میبرم دست خودمم نیست شرایط باعث میشه !

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

می‌دونم چی می گی ، ولی بنظر من قطعا یه دلیلی وجود داره که ما تو این دوره زمانی و این کشور و شهر ، خا ...

دلیلشو وقتی میفهمیم ک دیگه نباشیم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی های لحظه ای و زود گذر.... غم و غصمون گاهی انقدر زیاد میشه ک اون ی لحظه خوشی درش گم میشه...

اره بخدا خوشی های لحظه ای غم های طولانی ...🙂

چرا ما تو دنیا اومدیم که رنج بکشیم؟؟؟؟؟؟ چرا مگه بخشنده مهربان نیست ؟؟ مگه اشرف مخلوقات نیستیم ؟ چرا ...

این رو سیوش میکنم 

ب امید اینکه بروز بیام بخونمش و بگم عه‌‌ دیدی گذشت 

درست شد 

رسیدیم 

روزهای خوب هم دیدیم 

ارزشش رو داشت زندگی .....

امیدوارم 🤍💔

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
اره بخدا خوشی های لحظه ای غم های طولانی ...🙂

دقیقاا ۱۵ ساله ک دچارشم و همه در ظاهر فک میکنن همه چی رواله و من چقدر خوشبختم... 

میخام بگم همه چی از دور قشنگه... 

کاهی دردات فقط برای خودت چون نمیتونی حتی ب نزدیکترین ادمای زندگیت بگی.. 

با خودم میگم بگم خوب بعد چی... 

جز اینکه نقطه ضعف دست دیگران بیاد... 

ب ناچار متحمل میشم خودم ب تنهایی 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
دقیقاا ۱۵ ساله ک دچارشم و همه در ظاهر فک میکنن همه چی رواله و من چقدر خوشبختم... میخام بگم همه چی از ...

خدا ب داد هممون برسه 🙃

دنیا مال پولداراست سالم باشی و پولدار دیگه تمومهههه☹️

دقیقا 

افسوس ک واسه ما همه اینا برعکسه🥲

دقیقا افسوس ک واسه ما همه اینا برعکسه🥲

عزیزم 💔

انشاالله روزی برسه که به همه ی آرزوهای قشنگت برسی 💖

خدا انشاالله مشکلات هممون را حل کنه💖

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عزیزم 💔انشاالله روزی برسه که به همه ی آرزوهای قشنگت برسی 💖خدا انشاالله مشکلات هممون را حل کنه💖

دورت بگردم‌ مهربون 😃

انشاالله خودتم به هرچی که میخوای برسی 🤲❤️🥰

الهی آمین🥰