2777
2789
عنوان

چه زندگی خوبی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 40 پست

چرا ما تو دنیا اومدیم که رنج بکشیم؟؟؟؟؟؟ چرا 

مگه بخشنده مهربان نیست ؟؟ 

مگه اشرف مخلوقات نیستیم ؟ 

چرا پدرمون داره در میاد ؟ 

چقدر سختی ؟ چقدر نرسیدن؟ چقدر غصه ؟ 

کی تموم میشه 

چرا من بدون اختیار تو دنیا اومدم که آنقدر اذیت بشم ؟؟؟

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دنیا همه چیز از نا امیدی شروع میشه ، اگه ما فکر کنیم بازنده ایم ، پس قطعا یک بازنده ایم ،

ناامیدی وقتی میاد ک دیگه همه ی امیدهات رو از دست دادی ! 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

تاپیک دوتا مونده ب اخرم تازه نصف نصف تلخیایی هست ک دارم !

عزیزم خوندم تاپیکتو

منم در همین وضعیت هستم ودوتا بچه داریم

این درحالیه که هردومون شاغلیم وخونه هم داریم

منتها برای زنده موندن دقیقا عین شما داریم سر میکنیم😑

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
چرا ما تو دنیا اومدیم که رنج بکشیم؟؟؟؟؟؟ چرا مگه بخشنده مهربان نیست ؟؟ مگه اشرف مخلوقات نیستیم ؟ چرا ...

منم کلی از این چراها توی مغزم دارم ک هیچوقت به جوابش نرسیدم !

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

جملات لایک خور بی محتوا! اگر درک درستی از زندگی و ارزشش داشته باشی، ناملایمات رو به چشم ابزار تکامل ...

باشه 

عزیزم خوندم تاپیکتومنم در همین وضعیت هستم ودوتا بچه داریماین درحالیه که هردومون شاغلیم وخونه هم داری ...

خیلی سخته اونایی ک شعار خوشبختی توی هر شرایطی رو میدن خیلی جاشون گرم و نرم و شکمشون سیره ! 

ناامیدی وقتی میاد ک دیگه همه ی امیدهات رو از دست دادی !

می‌دونم چی می گی ، ولی بنظر من قطعا یه دلیلی وجود داره که ما تو این دوره زمانی و این کشور و شهر ، خانواده به دنیا بیام ، می تونست این اتفاقا برای ما نبیفتاد 

خیلی سخته اونایی ک شعار خوشبختی توی هر شرایطی رو میدن خیلی جاشون گرم و نرم و شکمشون سیره !

اینجوری هم نیست  توی هر لحظه ادم میتونه چیزی برای شادی پیدا کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

میفهمم

حتی اینکه دلت میوه ای رو میخواد که نمیتونی تهیه کنی

عجیب تلخ وخنده داره واقعا

تازه در شرایطی که داری کار میکنی وجون میکنی

بازم نمیرسه که بتونی گاهی حتی دل سیر میوه بخوری😑☹️

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
اینجوری هم نیست توی هر لحظه ادم میتونه چیزی برای شادی پیدا کنه

اره اما چیزهای کوچیک خوشحالی های لحظه ای ...

اره اما چیزهای کوچیک خوشحالی های لحظه ای ...

خوشی های لحظه ای و زود گذر.... 

غم و غصمون  گاهی انقدر زیاد میشه ک اون ی لحظه خوشی درش گم میشه... 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔