2821
2789
بنظرم میحاسته باهات کلکل کنه ولی موفق نشده متاسفانه

همین منم هم چی پاشدم ک برم فق نبینمش سرهمین یهو پاشدم بعد ک گف یکم صبر کنید بعد پاشید گفتم تو دلم عاقا ب ت چه فضولی مگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خو ن بگو شاید من دیدم منفیه مثبتش چیع خودمم گفتم اون لحظه نباید اخم میکردم این جوری خوشحال تر میشه ب ...

منم خیلیا بهم گفتن عمو جون و به شوخی برداشت کردم هرچند بیبی فیس هم هستم ولی خب

اجی خوب نی اینجور تا اخر عمر مجرد می‌مونیم خو شاید دوست داشته باشیم سر سامون بگیریم 

بدبختی من قیافمم خوشگله از روز اول ک با عزیزم شروع شد نمیدونم پیش دستیارو این خانم همکاری می‌کنه و بعدم شدم نی نی 😂 بعدم من یکم لاغرم تیپ میزنم هم قیافه عم اندامم جذابه باید برم عمل زشتی فایده ندارد 

منکه فعلا قید هرچی مردو زدم انقدر که ازش ضربه خوردم

چقدر منی اره خو اما منم کم ضربع ندیدم ولی خودم از خانه ک همش بهت ظلم میکنن خسته شدم دلم میخواس سامون بگیرم از روز اول ازاین دکتر خوشم اومد اما دی ازش نفرت دارم یجورایی از چشم افتاد 

بعضیا همینطورن نمیشه کاریش کرد

اره میینن. طرف نازه میگن خوشگله بزار اذیتش کنم ب روش نمیارم تحمل میکنم باش محل ش میزارم و ارتباط چشمی اونم فقط چون نزنع داغونم کنه