2777
2789

والا نمی دونیم... منم کلی تاپیک زدم.. هیچکس نیومد... اول اینکه همه بی دلیل تعلیق میشن و نی نی سایت مثل سابق نیست و دوما هیچکس حال نداره.. همه عاشق تاپیک جن و مادر شوهرن

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

نمیدونم چ لجی دارن از دیروز بام دوتا سوال کردم جواب نمیدن اگ بری دکتر بهت تیکه بندازه نتونی جواب بدی و مامانت راضی نشه ک نری چطور باید جواب این چنین آدمی را داد البته با رفتار 

والا نمی دونیم... منم کلی تاپیک زدم.. هیچکس نیومد... اول اینکه همه بی دلیل تعلیق میشن و نی نی سایت م ...

اععع میبنم والا یکی از همین جا منو راهنمایی میکرد دو روز خودش گرفته عین چی انگار ب هیچکس نمیشه خوبی اعتماد کرد 

اععع میبنم والا یکی از همین جا منو راهنمایی میکرد دو روز خودش گرفته عین چی انگار ب هیچکس نمیشه خوبی ...

بله درسته

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
توجه نکن

اها بی توجهی کنم خودما بزنم ک مثلا حواستم نبود چی گفتی دندون پزشک بیشهور ندیدم ک این اقا زا دیدم بعد جالبه بعد که طرف تیک انداخت میگ خانم عجله نکنید پانشین سرتون گیج نره خو تو فازت چیه واقعا 

عمو جون زیادیم چیز بدی نیستا

چیش خوبه خواهر من بچشم خوبه هم سنه منه  من از جلسه اول هی نگا نمیکردم اینم نمیدونم حرصش شد ک نگاش نکردم یکی بهم گف محل نزاشتی تلافی کرد