2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوستم رشد و حجم مو خیلی به ژن و ارث بستگی داره پس باید اول این موضوع رو در نظر بگیری

بعدشم اینکه اگر ریزش مو  داری حتما باید دلیلش رو متوجه بشی ک با ازمایش خون معلوم میشه بعضیا کمبود اهن دارن که اکثر خانوما متاسفانه دارن کمبود ویتامینای دیگه هم میتونه باعث این مشکل بشه پس حتما باید بدونی که چ ویتامینی نیاز داره بدنت

داروخانه قرص میفروشه بنام ویتامین هیر = ویتامین مو ، که ی سری فاکتورای کلی واسه تقویت مو رو داره و خیلیا هم استفاده کردن و جواب گرفتن ک مهمترینش همین اهنه.

ولی بهتره که اصولی پیش بری و درمان بشی.  

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
ببین دوستم رشد و حجم مو خیلی به ژن و ارث بستگی داره پس باید اول این موضوع رو در نظر بگیری بعدشم این ...

نه ارثی نیست از اول پرپشت بود ولی اونقدر رنگ و دکلره کردم که به این روز افتاد. ..تو آزمایش هم کم خونی رو نشون داده بود عزیزم 

نه ارثی نیست از اول پرپشت بود ولی اونقدر رنگ و دکلره کردم که به این روز افتاد. ..تو آزمایش هم کم خون ...

پس حتما باید قرص اهن مصرف کنی گلم - ویتامینای مخصوصی هم هست برای مو که داروخانه های میفروشن و تاثیر داره.

[QUOTE=45562170]پس حتما باید قرص اهن مصرف کنی گلم - ویتامینای مخصوصی هم هست برای مو که داروخانه های میفروشن و تاثیر ...[/QUOTEباشه حتما امیدوارم  خوب شه فقط ...انشالله  که جواب بده عزیزم 🙇

[QUOTE=45562170]پس حتما باید قرص اهن مصرف کنی گلم - ویتامینای مخصوصی هم هست برای مو که داروخانه های ...

حتما جواب میده نگران نباش 

شامپوی گزنه هم همکارام استفاده کردن خیلی راضی بودن گزنه خودش سرشار از اهنه هم چاییش رو میتونی استفاده کنی هم شامپوشو

حتما جواب میده نگران نباش  شامپوی گزنه هم همکارام استفاده کردن خیلی راضی بودن گزنه خودش سرشار ...

از کجا تهیه کنم این شامپو رو عزیزم ؟تو عطاری هست یا داروخونه؟برند خاصی رو مصرف میکنن عایا؟

از کجا تهیه کنم این شامپو رو عزیزم ؟تو عطاری هست یا داروخونه؟برند خاصی رو مصرف میکنن عایا؟

داروخانه ها دارن هم خارجی هم ایرانی-عطاری های بزرگ هم دارن

قیمت ویتامین هیر چنده . چجوری باید مصرف شه

جدیدا نمیدونم گلم فکر کنم روزی یک باره روی جعبش نوشته