2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 46 پست
اینا همینایین که یه بلاگرو اونقد قضاوت میکنن تا خودکشی کنهمن که نمی‌دونستم سهمیه دارم اگر معدلم ۱۱ ب ...

با این درصدا هم پزشکی که نمیتونی بیاری نهایت یه رشته از پیرا های تزاد که امنیت شغلی هم ندارن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اینا همینایین که یه بلاگرو اونقد قضاوت میکنن تا خودکشی کنهمن که نمی‌دونستم سهمیه دارم اگر معدلم ۱۱ ب ...

راستی میگم که ترمیم معدل شما دوبار میتویند بدین کسی که سهمیه داره

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیزی نگفتن که 

کاری با سهمیه ندارم ولی با این معدل و درصد فرضی که گفتین چیز جالبی نمیشه حقیقتا 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
حتی اگه طرف شهید هم بشه من حق اینا نمی‌دونم که بیان حق مردم رو اینجوری بخورن اول اینکه شهید نرفته بر ...

پدرش رفته جونشو در خطر قرار داده آره سهمیه درست نیست اما باید دولت خرج و خارج خونوادش رو بده

بلاگرارو دنبال نمیکنم چه برسه قضاوت‌ مهمم نیست

بازم فرقی نداره معدل ۱۱ با ۱۵ فرقش چیه ؟ 

مثلا فکر کن بری پیش یه پزشک درمان شی با این شرایط

برای من که مهم نیست زندگی تو چطوری میگذره درست چطوره فقط حق بقیه رو نخور

اصالت لر 🌬
بلاگرارو دنبال نمیکنم چه برسه قضاوت‌ مهمم نیستبازم فرقی نداره معدل ۱۱ با ۱۵ فرقش چیه ؟ مثلا فکر کن ب ...

فعلا که جامعه اینجوری ایجاب کرده توی بی عدالتی باید بکشی بالا خودتو 

بلاگرارو دنبال نمیکنم چه برسه قضاوت‌ مهمم نیستبازم فرقی نداره معدل ۱۱ با ۱۵ فرقش چیه ؟ مثلا فکر کن ب ...

منم با سهمیه مخالفم اما دیگه چون پدرشون رفتن جبهه باید دولت خرج و مخارج زندگیشون رو بده