2821
2789
عنوان

دانشگاه

126 بازدید | 17 پست

بچه ها من از دانشگاهم که دولتیه انصراف دادم که برام زده ترک تحصیل الان میخوام دوباره برای یه رشته دیگه کنکور بدم یا کلن برم دانشگاه آزاد یه رشته دیگه بخونم ولی با دانشگاه قبلیم که برام زده انصراف ترک تحصیل تسویه نکردم ب نظرتون میشه تسویه نکنم کلن اون رشتمو ول کنم برم دنبال یه رشتیه دیگه ؟؟

نه نمیشه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

ن مگه شهر هرته

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اصلا نمیشه اگه بخوای بری آزاد که حتما باید تسویه کنی اما دانشگاه دولتی به دولتی رو نمیدونم دقیق

بابا میخوام کلن اون رشتمو ولش کنم کلن ۳ ترمشو خوندم 

واقعان نمیشه پس من چه خاکی بریزم سرم

تسویه رو ک صد درصد باید بکنی 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

اخه من هیچ پولی ندارم

تا الان از کجا میاوردی 

بابا میخوام کلن اون رشتمو ولش کنم کلن ۳ ترمشو خوندم

هزینه ی هر ترم جمع میشه باهم 

بستگی به رشتتون داره 

یچیزی بین ۵ میلیون تا ۲۰ میلیون در نظر بگیرین 

اگه قبل از امتحانات ترم سوم انصراف میدادین اونوقت ترم سوم واستون لحاظ نمیشد و هزینه ی تسویه کم تر میشد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز