2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای پولدار بشی ، نه .

سرگرمیه دیگه .

ایردراپ ها معمولا برای چند نفر برتر هر پروژه که رفرال زیادی دارن جایزه درخوری میدن .

من ۳ میلیون پروفیت ، ۵۰۰ میلیون سکه . 

مینی گیم هم دفعه اول راحت حل میکنم ولی همه میگن سخته 🤔

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
راسته میگن شهریور لیست میشه؟

تاحالا چندبار عقب انداختن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم دیر شروع کردم 🙁دقیقا منم کلی براش برنامه دارم 😂😂

شنیدم اواسط همین ماه لیست میشه ..ولی ی حسیم میگه حاااحالاها کش داره وقتی تازه اومدن مینی گیم گذاشتن و اواتارای مختلف گذاشتن انگارتتزه شروع کردن 😑

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
بخوای پولدار بشی ، نه .سرگرمیه دیگه .ایردراپ ها معمولا برای چند نفر برتر هر پروژه که رفرال زیادی دار ...

چه وضعت خوبه 😂

تا الان من ۸۰۰k پروفیت و ۱۰۰ میلیون سکه دارم.

ولی من اصلا مینی گیم رو نمیتونم زود تایمش تموم میشه 

بعد از هر بار که انجام میدی بهت سکه میده؟

شنیدم اواسط همین ماه لیست میشه ..ولی ی حسیم میگه حاااحالاها کش داره وقتی تازه اومدن مینی گیم گذاشتن ...

شاید دیدن مردم هم خیلی سکه جمع کردن می‌خوان برنده های نهایی رو کم کنن آخه هی سخت میشه.

من عجله ندارم واقعیت مثلا همون شهریور عالیه جمع کنیم فعلا 😂

شاید دیدن مردم هم خیلی سکه جمع کردن می‌خوان برنده های نهایی رو کم کنن آخه هی سخت میشه.من عجله ندارم ...

وای ن من دوس دارم زودلیست شه خسته شدیم دقگ

چه وضعت خوبه 😂تا الان من ۸۰۰k پروفیت و ۱۰۰ میلیون سکه دارم.ولی من اصلا مینی گیم رو نمیتونم زود تایم ...

نه سکه نداره کیلید میده توکانلای  تلگرام کلیپ حل کردنشو میزارن