2777
2789
عنوان

من به این چیزا اعتقاد ندارم ولیی

361 بازدید | 45 پست

از ۱۷سالگی تا ۱۸ سالگی نزدیک ۸ تا خواستگار داشتم 

همرو رد کردم چون خوب سنم خیلی کم بود آخری که اومد خیلی ترسیدم چون می‌شناختیم که چه خانواده ای هستن  مادر پسره همش دنبال جادوگری و این چیزا بود  حتی یادمه اون روز که اومدن خونمون مادرو و پدرم کاملا ترسیده بودن بابام هم به محترمانه ترین حالت ممکن  جواب رد داد .خدا شاهده از همون آخری که رد کردم تا امروز که ۲۴ سالم شده دیگه یه خاستگارم ندارم میترسم نکنه این زنه یه کاری کرده باشه 

مثلا دانشگاهی که میرفتم ۸۰ درصدش پسر بود به خاطر همین دخترا دو حالت داشتن یا رل بودن یا ازدواج کرده بودن ولی من کلا از اولش تا آخرش سینگل بودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شیرینی که آورده بودن استفاده کردید؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم شاید طلسم کرده میتونی باطلش کنی

نمی‌دونم کلا خانواده ما هیچوقت سراغ این چیزا نرفته بابام اصلا قبول نداره میگه هر چی می‌خواین فقط از خدا بخواین ولی هنوز یادمه اون روز بابام خیلیییی ترسیده بود اصلا هول کرده بود 

اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم

چرا از اول قبول کردید که بیان خونتون.میگفتید قصد ازدواج نداره. البته تلقین هم بی تاثیر نیست. منم شنیدم از روی آب روان مثل رودخانه بپری یا عبور کنی،سنگینی چیزی باشه با خودش میبره. یا غسل سوره فلق تو همین نی نی سایت شنیدم خوبه .گوگل هم دقیق توضیح داده.ولی در کل دلتو بد نکن

من اصلا اعتقاد ندارم،مگه قدرتی بالاتر از قدرت خداهم هست؟پدرشوهرم مغازش رو خراب کرد از بالای کرکره مغازه یه نایلون جادو دراوردن،مساله خاصیم نبود.

بعد زندایی شوهرمم مدام برای خواهرشوهرای من طبق گفته خودشون جادو میگرفته بختشونو میبسته،اما ازدواج کردن خیلیم خوشبختن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗