2777
2789

سلام بچه ها لطفا تمام‌ علائمتون رو بگید🙏چه حالتهایی دارید،چندبار درسال و چه موقع هایی اینطور میشید؟ با چه دارویی خوب میشید؟

تابستونا بدتر میشید یا زمستونا؟

بچه ها وقتی درد میگیرن میگیرید مخاط بینیتون غلیظ و چسبناک و بیرنگ میشه؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای من میگرن دارم شدیدددد حالم بد میشه گاهی باید بالابیارم تازه بازم دردم خوب نمیشه گاهی وقتام حالت نبض دار درد میگیره تا همین دوماه پیش از دردش جون میدادم ولی همینکه پریودیم شروع شد انگار سرم سبک شد الانم درد میگیره ولی نه به اندازه اونموقع .من بچه شیر میدم بعد یک ونیم سال دوباره پریودیم شروع شد .با پریودی انگار خونم سبکتر شد

اللّهم عجل الولیک الفرج

من هرروز سردرد دارم ب شدت ب گرما وسرما حساسم ب نورشدید سروصدا گریه کردن بوی ادکلن وعطر  .بعد حموم رفتن حالم بدمیشه سینوزیتم ندارم فقط میگرنه .مدلاش فرق دارن .جدیدا چشمی شده چشم چپم تیرمیکشه و سمت چپ دماغم قبلنا شقیقه هام بود .هرسری حالت تهوع هم دارم قبلنا لرزهم میکردم .ویتامین ومنیزیم خیلی کمترش میکنه ک اول رفتم سراغ قرصش بعد گفتم ضرر داره خوراکی میخورم مث بادوم تخم کدو وآفتابگردون و میوه 

من شقیقه هام درد میکنه حتی صورتم و چشمم .ولی همیشه یه طرف سرم هست مثلا یبار شقیقه سمت چپ دفعه بعد شقیقه سمت راست اینجوریه که از پشت سرم از گردن تا کل نصف سرم دردمیکنه 

اللّهم عجل الولیک الفرج

من میگرن دارم، هر وقت میخواد میگیره، ولی با غذاهای طبع سرد، قبل از پریودی، حرص خوردن، نگاه گوشی کردن، بوی عطر و ادکلن بدتر میشه.

میگرن هیییچ درمانی نداره، من اب قند غلیظ با گلاب میخورم یا تا میخواد بگیره اب پرتقالهای بازاری که شیشه ای هستند و غلیظند را میخورم.

درد نکش، حتما با یه چیزی درد را بیار پایین برای مغزت بده.

فشارت هم کنترل کن.

مخاط دهان به شدت غلیظ میشه با حالت تهوع.

من برای دردش هم نوافن میخورم ولی برای کبد به شدت ضرر داره

واقعا درد بدیه، کسی هم که میگرن نداره محاله ماها را درک کنه.

وقتی حرص بخورم وقتی غذای ناسازگار بخورم وقتی تو افتاب بگردم وقتی خیلی خسته بشم وقتی عرقم و باد بگیره یا وقتی از حموم میام سرم و خشک نکنم اینا باعث سردردیم میشن.مخصوصا حرص خوردن و سرم و خشک نکنم

اللّهم عجل الولیک الفرج