من سه روزه تو رژیمم امروز نزدیکای ساعت ۱۰ دیدم دستام داره میلرزه..انقدر ترسیدم.دیگه تا ساعت ۱۲ صبر نکردم و رفتم یه چیزی خوردم.منم حساسس با گریه رفتم خوابیدم.الان بلند شدم دیدم حالم کاملا خوبه.از طرفی دلم میخواد وزن کم کنم و از طرف دیگه میترسم یه طوریم بشه.نمیدونم چیکار کنم😫
تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میشه لطفااااااا بگی چجوری انجام دادی این چند روز ممنونم
از ساعت ۸ شب تا ۱۲ روز بعد چیزی به جز اب و چای و قهوه نباید بخوری.از ساعت ۱۲ میتونی اولین وعدت رو بخوری.البته باید وعده هات همه سالم باشه و گرنه خیلی جواب نمیده
تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید