2789

من خودم شغلم همه چیم طراحی سایت و ادمینی پیجاس برو خودت یاد بگیر دوره ها وقت گذرونیه چرت پرته کمکی سوالی داشتی بهم بگو و به نظرم برو سایت بزن وصلش کن به ترب میترکونه

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
من خودم شغلم همه چیم طراحی سایت و ادمینی پیجاس برو خودت یاد بگیر دوره ها وقت گذرونیه چرت پرته کمکی س ...

اتفاقا رشتمم کامپیوتر دارم یادمیگیرم می‌خوام برم بک اند 

ولی میگم  طراحی سایت ربطی به ادمینی ندارع زیاد

می‌خوام فالوورام یکم بره بالاتر

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا رشتمم کامپیوتر دارم یادمیگیرم می‌خوام برم بک اند ولی میگم طراحی سایت ربطی به ادمینی ندارع زی ...

ببین فالورات چنتاس اگر زیر 1000 تاس سعی کن یکموو خیلی نه فیک بریزی چون زیاد بریزی امیتاز پیجت میاد پایین شاید اصلا پستات هم نره اکسپلور تا میتونی هم ریلز بذار خوراکه فالوره و پیج دیدنه

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…