سلام وقت بخیر ممنون میشم راهنماییم کنین در خصوص سوالم یا اگر تجربه ای دارین بگین
به نظرتون توی همین سال 1403 که آنقدر معدل ها افت داشته من با معدله 15 و سهمیه جانبازی 5 درصد شانس قبولی دارم؟ و فکر میکنم درصدامم ۲۰ تا ۳۸ اینا زده باشم دروس رو توی کنکور
اخه واقعا داره در حق ما ظلم میشه حالا منظوم اسی نیست کلی میگم طرف یادمه درصداش زیر خط فقر بود شریف ق ...
برا همین فرهنگیان خیلی نامردی کردن طرف تو طول سال هیچی نمیخوند وب درس اهمیت نمیداد فرهنگیان اورده بود با سهمیه بعد اون یکی ک کلی کلاس ثبت نام کرده بود شبانه روز میخوند کلی کتاب هزینه کرده بود گرفته بود نیاورده بود خیلی ظلم میکنن
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اسی لطفا ناراحت نشو شرایط شما هم اینطور که میگی متفاوته اگه تلاش کردیو تازه فهمیدی نوش جونت بپذیر که ...
میدونم خودمم حرص میزنم گاهی از این بی عدالتی ولی واقعا عذاب کشیدم و آرزو دارم ینی با دوستام بتونم برم بیرون مثل قبل که فعلا چشامو عمل کردم😅عینکی شدم تو این راه