کیا مثل ما همش سرکارم.همسز من از شنبه تا سه شنبه ۶ صبح میره ۷ شب برمیگرده.چهارشنبه و پنجشنبه کلا شیفت شبم برمیداره یعنی ۴۸ ساعتم اونجاس .دو روزم کلا اونجا نمیبینمش.جمعه ام تا عصر میره سر کار.منم پرستارم .یه شبهایی ام من سر کار نیستم.کلا تو زندگی همدیگه رو خیلی کم میبینیم. وقتی ام اعتراض میکنم میشم ناسازگار .رو همه جنبه های زندگیمون تاثیر گذاشته.از طرفی همه پول خودش خرج قسط خونه و ماشینی که برای خودش کرده میشه.پول من تو خونه خرج میشه یا بهش کمک میکنم جایی پول کم بیاره.ولی بازم اگه کارای خونه رو اونجوری که میخواد نباشه رابطه جرو گروکشی میکنه .دارم طلاق میگیرم ولی همش خودمو مقصر میدونم که چرا کارای خونه رو انجام ندادم چرا گاهی به لجش غذا درست نکردم.چرا بیشتر رو درمان کار نکردم رفتم زود سراغ طلاق .الان دو ساله حدودا ازدواج کردیم .خیلی اعتراض کردم فایده نداشت.الان ولی حس عذاب وجدان دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خدایی شما زوج هایی که هر دو شاغل و ساعت کاری زیاد دارید اصلا تاهل معنایی داره اینطور که اصلا وقت برای دیدار تلفن و چت هم نیست چطوره ؟؟
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
بنظرم برگرد به زندگیت و سر کار نرو وقتی حقوق شوهرت خوبه چرا بری خب!بشین خونه دختر
اینم گفتم که اگه زن کدبانو میخوای من نرم سرکار .گفت نه اونجوری که نمیشه .اگه میخواستی عین بقیه زنا بشی من از اول تمی اومدم برای ازدواج.۴۰ تومن حقوقش تا قرون آخرشو قسط بسته
زیاد به نظرات مردم تو نی نی سایت توجه نکن اکثر کسایی که بهت میگن زودتر طلاق بگیر خودشون مطلقه ان ، مردم وقتی یه کاری میکنن تو زندگیشون دلشون میخواد همه رو تشویق به انجام اون کار بکنن تا مثل هم بشن
ببین خودت دلت چی میخواد و شرایطت چیه اینجا کسی دلسوز تو نیست با آینده ت بازی نکن
نمیدونم چی بگم چون جای تو نیستم که قطعا مشکلات تو فقط کار نیست توجه هست که میخواستی ولی بدون خیلیا آرزو دارن همسر شون انقد اهل کار باشه این یه خوبیه ببین اگه هنوز کفه خوبیهاش سنگین تر از بدی ها شه برگرد به خودت مهلت بده چون ساختن یک زندگی واقعا سخته وحتی فراموش کردن بعد طلاق برای یک زن