بیاین از هدیه هایی که همسرتون واستون خریده بگین و عکس بگیرین بفرستین...اگر کار خاصی واسه غافلگیریتون کرده هم بگید تا یاد بگیریم
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
هر روز یا چند روز یه بار برام کادو و هدیه یا گل میگیره میاره و روی کادوها هم حتما یه بیت شعر من در اوردی و حرفای عاشقانه مینویسه .. راستش از بس اینکارو میکنه برام عادی شده و حتی بگم خسته میشم بعضی وقتا باورتون میشه ؟ دلیلشم نمیدونم چیه ؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هر روز یا چند روز یه بار برام کادو و هدیه یا گل میگیره میاره و روی کادوها هم حتما یه بیت شعر من در ا ...
قدرشو بدون... خوبه مثله بعضی شوهرا باشه که سال به سال یادش نیاد؟
شماهم برعکسی ها
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
شاید امروز خیلی خستم و کسلم و کم خواب این حسو دارم
عزیزم دیدگاهتو تغییر بده... هربار که خرید ازش استقبال کن... جوری رفتار نکن که دفه اخرش بشه
این کیکم همراه کادوش بود.گفتم آخهبا چه رویی به طرف گفتی اینو بنویسه گفت خیلی راحت😁🙈🙈
اخ من تولد شوهرم فقط میخاستم به طرفم بگم مرد زندگیم میلادت مبارک روم نمیشد..آخرشم همون علی جان شد
اره منم قرار بود کیک ببرم خونه مامانم تا باهم باشیم الکی بهونه آوردم که اندازش کوچیکه کافی نیست😂😂 ...
دم شوهرت گرم... عجب رویی دارن ایشون