2777
2789
عنوان

سونوی فولیکول

71 بازدید | 12 پست

دیروز بعد اینکه ۳ روز کیت مثبت شد رفتم دکتر گفت آزاد کردی احتمالا و هیچ تخمکی نیست خلاصه برگشتم منتظر موعدم ببینم  پیاز درمانی و بقیه کارایی که کردم تاثیر داشته یا نه

توکل به خدا 

الهی ک دوهفته دیگ بفهمی ک مامان شدی 

دعا کن منم جنینم دیده شه چندروز پیش ساک خالی بوده😔

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شالله این سری بری سونو با خوشحالی برگردی عزیزم

توکل به خدا

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ایشالا خیره و به زودی دلت شاد بشه.میشه بگی پیاز درمانی چجوریه؟من فقط اسمش رو شنیدم.نمیدونم چجوری انج ...

سلام رکسانا جون

پیاز درمانی مخصوص کسایی که فولیکول ریز دارن تنبلی دارن به عبارتی و یا پریود منظم ندارن باعث میشه فولیکول رشد کنه و آزاد بشه و پری هم تنظیم بشه 

اگر پرو لاکتین بالا نداری میتونی پیاز زرد رو از ۵ پریودی تا ۱۵ روز بخوری  اینجوری که یه پیاز رک میشوری ۴ قسمت میکنی با یه لیوان آب بدون کلر میزاری ۵ ۶ دیقه میجوشه آبش نصف بشه  صب ناشتا و شبا قبل شام میخوری ده دیقه فاصله بده 

و دوره درمانشم ۳ ماه هست من خیلی تحقیق کردم حتی چنتا از دوستام با این روش نی نی دار شدن 

البته درکنارش بادکش گرمم بزار  و گرمیجات بخور 

تو چند وقته اقدام کردی مشکلت چیه عزیزم

عزیزم من ماه سوم اقدام هستم،اون دو ماه اول رو هم نمیدونم در روز تخمک گذاری اقدام داشتم یا نه.چون سیکلم نا منظمه.۳۸ سالمه.بیشتر به خاطر خواهر پرسیدم،دو بار آی وی اف کرده،نگرفته.بازم میخواد آی وی اف کنه،ذخیره ی تخمکش پایینه و تخمکاش کیفیت نداره.شوهرش خیلی تحت فشار گذاشته که من هر طور شده بچه میخوام.منم نگرانم این آی وی اف های متعدد براش ضرر داشته باشه.دو ساله اقدامه.۳۶ سالگی با شوهرش آشنا شد ولی شوهرش انقدر لفتش داد که ۴۱ سالگی ازدواج کردند.شما چند سالتونه و چند وقته اقدامین؟

عزیزم من ماه سوم اقدام هستم،اون دو ماه اول رو هم نمیدونم در روز تخمک گذاری اقدام داشتم یا نه.چون سیک ...

بنظرم اگر  میتونه یکی دوماه پیاز درمانی همراه با بادکش انجام بده من دوستم گفته بودن ممکنه حتی ای وی اف جواب نده  با یه ماه پیاز درمانی بچه دار شدن

سن هم مهمه.دوستش چند سالش بود؟

درسته سنش مهمه ولی ای ویف دیگه اخرین راهه خب اول یه ماه دارو طبیعی بخوره دوست من ۲۸ سالش بود وکلا پری نامظیم سالی یکی دو بار داشت .. پیاز درمانی رو دکتر میگفت حتی براخانومایی که سنوشون زیاده هم خوبه بشرطی که پرولاکتین بالای نداشته باشه