2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

132 بازدید | 11 پست

میگم شما ب خدا و دعا اینا اعتقاد دارین؟! این ک میگن معجزه و این چیزا ، براتون پیش اومده؟؟ 

من ب تازگی اینطوری متوجه شدم ک زندگی ما اصلا سوا از خداست و نتیجه زندگیمون نتیجه رفتار خودمونه ، من شده چندین بار از ته دل یچیزیو از خدا بخوام ولی هیچوقت نشده . بعد چرا خدا میگه منو صدا کن تا جوابتو بدم . بنظرتون الکی نیس

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید چیزی که میخواستی مناسبت نبوده یا شاید زمان به دست آوردنش نرسیده تنها چیزی که میدونم اینه که هیچ وقت از لطف خدا دلسرد نشو و همیشه بهش امیدوار باش

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

شاید چیزی که میخواستی مناسبت نبوده یا شاید زمان به دست آوردنش نرسیده تنها چیزی که میدونم اینه که هیچ ...

اون ک اره بنظرم بهتر ک اونچیزی ک خواستم نشدن . ولی دارم میبینم ک چ آدمای ریاکاری زندگی خوشی دارن میسوزم 

نه الکی نیس توضیحش طولانیه درواقع قرار نیست خدا هرچیزیو بهت بده گاهی بنفعت نیست یچی و برات انجام نمیده گاهی یچیو میخای بهت نمیده ولی بهترشو در اینده بهت میده 

اون ک اره بنظرم بهتر ک اونچیزی ک خواستم نشدن . ولی دارم میبینم ک چ آدمای ریاکاری زندگی خوشی دارن میس ...

منم همیشه سر این موضوع که آدمای بد

خوشبخت وجود داشتن تعجب میکنم ولی حتما دلیلی داره 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

2827
2791
2779
2792